DEVENTER, 14-09-2021, Salland

Koning Willem Alexander en Koningin Maxima tijdens een streekbezoek aan het zuidelijk deel van Salland in Overijssel. Het Koninklijk Paar bezoekt de gemeenten Deventer, Raalte en Olst-Wijhe.  
FOTO: Brunopress/Patrick van Emst

Op de foto: Het streekbezoek start in Deventer. De voormalig Hanzestad zag door de terugloop van transport via water de haven in verval raken. Het paar bezoekt o.a. het Havenkwartier Koninklijke Auping Beeld Brunopress/Patrick van Emst
DEVENTER, 14-09-2021, SallandKoning Willem Alexander en Koningin Maxima tijdens een streekbezoek aan het zuidelijk deel van Salland in Overijssel. Het Koninklijk Paar bezoekt de gemeenten Deventer, Raalte en Olst-Wijhe. FOTO: Brunopress/Patrick van EmstOp de foto: Het streekbezoek start in Deventer. De voormalig Hanzestad zag door de terugloop van transport via water de haven in verval raken. Het paar bezoekt o.a. het Havenkwartier Koninklijke AupingBeeld Brunopress/Patrick van Emst

Appeltjes

Koningin Máxima verschijnt in een frisse, groene outfit bij streekbezoek in Salland

Het koningspaar is vandaag op streekbezoek in het landelijke Salland, een streek in Overijssel. Hoewel de grenzen van dit gebied niet vast zijn afgebakend, gaan koning Willem-Alexander en koningin Máxima in ieder geval op bezoek in Deventer, Raalte en Olst-Wijhe. De kleur die Máxima droeg? Groen natuurlijk, een van haar favorieten en op dit moment helemaal in de mode.

Mirna WiggersBrunopress/Patrick van Emst

De outfit die Máxima draagt is vandaag een natuurgroene plisséjurk met bloesemtakjes erop. De jurk is ontworpen door modehuis Natan, zo brengt royal-kenner Josine Evers. Het lijkt erop dat de jurk eigenlijk bestaat uit een plissé-rok met een matchende top, want in de catalogus van Natan valt te zien dat de top ook gewisseld kan worden voor andere bovenstukjes.

Koningin Máxima in Deventer Beeld Brunopress/Patrick van Emst
Koningin Máxima in DeventerBeeld Brunopress/Patrick van Emst

Accessoires

Verder draagt onze koningin een roodbruine hoed en wordt ze veel gespot met een boeket in haar handen. De kleur van de hoed matcht precies met de kleur van de bloesemtakjes op haar jurk en ook haar schoenen hebben diezelfde tint. De grote statement riem, eveneens in het groen-met-bloesemtakjes, maken de outfit af.

Bron: Brunopress, Twitter

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden