null Beeld

Krokante popcorn van kikkererwten

Ben je toe aan iets nieuws? Probeer dan eens deze krokante popcorn van kikkererwten. Simpel en lekker!

Samantha de Reus

Benodigdheden voor 4 personen:

  • 450 g kikkererwten (uit blik)
  • 4 el zonnebloemolie
  • 5 el geraspte parmezaan
  • snufje komijnpoeder
  • peper en zout

Bereiding:

1. Verwarm de oven voor op 200°C. Spoel de kikkererwten en schep ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrooi met peper, zout, komijn, parmezaan en olie en hussel goed door elkaar. Schuif 30 minuten in de voorverwarmde oven en serveer.

Meer lekkere recepten en handige keukentips? Like Libelle Lekker Nederland op Facebook en schrijf je in voor de Libelle Lekker nieuwsbrief .

Bron: Libellelekker.be. Beeld: iStock

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden