null Beeld

Leven na GTST: hoe gaat het nu met deze acteurs?

Is er een leven na Goede tijden, slechte tijden? We beantwoorden die vraag aan de hand van 9 acteurs die vroeger een rol speelden in de soap. Hoe is het nu met hen? En wat hebben ze na GTST allemaal nog gedaan?

Ismay Gijsen

Bas Muijs – Stefano Sanders

Bas Muijs was 7 seizoenen lang in Goede tijden, slechte tijden te zien. Hij vertolkte de rol van Stefano Sanders, in eerste instantie van 1999 tot 2005, later ook nog van 2009 tot en met 2014. Ondanks dat hij Meerdijk inmiddels al een paar jaar verlaten heeft, is Muijs nog steeds actief als acteur. Hij speelde recent in de kinderfilm De schippers van de kameleon. Daarnaast staat Muijs regelmatig in het theater en heeft hij een eigen radioprogramma op Omroep West.

Koert-Jan de Bruijn – Dennis Alberts

Koert-Jan de Bruijn was van 2002 tot 2009 in GTST te zien als Dennis Alberts. Hoewel hij al een hele poos niet meer te zien is in de soap, voelt het als de dag van gisteren dat we achter de waarheid over zijn ouders kwamen. Tegenwoordig richt De Bruijn zich op presenteren. Zo kun je hem bijvoorbeeld gezien hebben als presentator van House Vision, RTL Snowmagazine en Ik kom bij je eten. Meer recent presenteerde hij de RTL-programma's Off piste en Ik BBQ voor jou.

Liesbeth Kamerling – Daantje Mus

Liesbeth Kamerling was slechts kortstondig te zien als inwoner van Meerdijk. Ze speelde tussen 2001 en 2003 de rol van Daantje Mus. Na haar vertrek uit Goede tijden speelde de zus van Antonie Kamerling in een aantal films, zoals Phileine zegt sorry en Science fiction. De actrice deed ook me aan verschillende amusementsprogramma's, zoals Wie is de mol? en Sterren springen op zaterdag. In 2018 verscheen vervolgens haar boek Overprikkeld; Eerste hulp bij hoogsensiviteit.

Charlotte Besijn – Barbara Fischer

Charlotte Besijn speelde Barbara Fischer, een personage dat sinds 2011 niet meer te zien is in GTST. Toch is Besijn nooit helemaal losgekomen van de serie. Een paar jaar later ging ze namelijk achter de schermen aan de gang. Inmiddels werkt ze als regisseur aan de Goede tijden, slechte tijden-spin-off: GTST Stories. Deze Instagram-webserie is te zien via Instagram Stories.

Lieke van Lexmond – Charlie Fischer

Als we Barbara Fischer bespreken, moeten we haar dochter Charlie Fischer natuurlijk ook meteen meenemen. Van alle ex-soapsterren die we in dit lijstje bespreken, is Lieke van Lexmond waarschijnlijk de bekendste. Nadat ze in 2012 definitief afscheid nam van Meerdijk besloot Van Lexmond zich te richten op presenteerwerk. The voice senior, Ons huis vol spullen, Nu of nooit, De battle; de presentatrice verveelt zich in ieder geval niet.

Gigi Ravelli – Lorena Gonzalez

Wat missen we Lorena Gonzalez en haar hysterische interieur... Helaas moeten we ons neerleggen bij het feit dat we haar personage waarschijnlijk nooit weer terugzien in de soap. Ze is namelijk getrouwd met beurshandelaar Roger Hodenius. Samen met hun kindje vermijden ze zo veel mogelijk de spotlight... Alhoewel Ravelli in 2018 heel even haar eigen regels brak voor een kleine rol in de film All you need is love.

Mark van Eeuwen – Jack van Houten

Eerder werd Frits van Houten besproken. Vandaag hebben we aandacht voor zijn zoon Jack van Houten, gespeeld door Mark van Eeuwen. Deze acteur heeft zich door de jaren heen lekker beziggehouden met rollen in Voetbalvrouwen en De eetclub. Een van de hoogtepunten moet zijn rol in Kidnapping Mr. Heineken zijn geweest, waarin hij naast nieuwbakken paus Anthony Hopkins te zien is.

Victoria Koblenko – Isabella Kortenaer

Grappig genoeg is van deze lijst met ex-GTST-sterren eigenlijk alleen Gigi Ravelli geheel uit showbizz-land verdwenen. De rest is allemaal nog vrij regelmatig te zien op tv of in het theater. Dat geldt ook voor Victoria Koblenko, die Isabella Kortenaer speelde. Een van haar meest recente tv-programma's is Het leven is een jurk, waarin ze BN'ers en ontwerpers aan elkaar koppelt om tot een geweldige (première-)outfit te komen.

Winston Post – Benjamin Borges

Tot slot noemen we nog Winston Post, die van 2000 tot 2004 te zien was als Benjamin Borges. De GTST-acteur kun je met grote regelmaat achter de Shownieuws-desk zien. Hij deelt daar als entertainmentdeskundige het laatste nieuws over de sterren, ook is hij presentator van Gadget TV.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Superguide. Beeld: Brunopress

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden