Meilandjes Beeld Brunopress/Patrick van Emst
MeilandjesBeeld Brunopress/Patrick van Emst

Libelle Zomerweek: stel jouw vraag aan de Meilandjes tijdens het Libelle Nieuwscafé

De Libelle Zomerweek is dit jaar een extra groot feest, want we vieren van 19 t/m 25 mei onze 25ste verjaardag. Met wie kun je dat beter doen dan met de familie Meiland?

Chanan FoppenBrunopress/Patrick van Emst

Op 21 en 24 mei organiseren we op het hoofdpodium van de Libelle Zomerweek twee edities van het Libelle Nieuwscafé. Op zaterdag gaat Ebru Umar in gesprek met Erica en Martien Meiland en dinsdag vraagt ze columnisten Roos Schlikker en Daphne Deckers het hemd van het lijf.

Erica en Martien Meiland op de Libelle Zomerweek

Ebru ontvangt op zaterdag 21 mei Erica en Martien Meiland in het Libelle Nieuwscafé: “Op aanraakafstand van de familie Meiland? Dat kan dit jaar tijdens de Libelle Zomerweek! Erica en Martien geven in het Libelle Nieuwscafé antwoord op alle vragen. Mijn vragen, maar ook vragen uit het publiek. Wat heb je altijd al willen weten van Erica en Martien? Denk er alvast over na en doe zaterdag mee met het Libelle Nieuwscafé. Extra leuk: na afloop signeren ze hun boeken in het inspiratiehuis. En misschien drinken we ook nog wel een wijntje.”

Libelle Nieuwscafé met Roos Schlikker en Daphne Deckers

Op dinsdag 24 mei ontvangt Ebru Roos Schlikker en Daphne Deckers op het podium voor het Libelle Nieuwscafé. “Roos en Daphne schrijven allebei al heel lang columns voor verschillende bladen en kranten. Ze zijn allebei moeder van twee kinderen, waar ze ook veel over schrijven. Wat delen ze met elkaar? Waar lopen ze tegenaan, hebben ze tips? En lezen ze elkaars columns ook weleens? We hebben genoeg te bespreken. Heb je zelf een vraag voor Roos of Daphne? Ook zij geven graag antwoord op vragen uit het publiek.”

Het Libelle Nieuwscafé vind je op 21 en 24 mei om 11.30 op het hoofdpodium van de Libelle Zomerweek. Ook Daphne Deckers zal na afloop van het Nieuwscafé in het inspiratiehuis aanwezig zijn om boeken te signeren.

Kaartje bestellen

Heb je nog geen kaartje voor de Libelle Zomerweek in de Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen? Dan is nú het moment om daar verandering in te brengen. Je kunt je kaartje bestellen via libellezomerweek.nl. In de voorverkoop betaal je € 17,95 per ticket in plaats van € 20,95 (excl. € 2,95 servicekosten). Deze actieprijs is geldig tot en met 18 mei. Voor tickets die geldig zijn op dinsdag 24 en woensdag 25 mei geldt een extra korting! Je betaalt slechts €15,95 i.p.v. € 20,95.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden