null Beeld

Lief: patiënt stuurt 1400 bloemen naar het ziekenhuispersoneel

Een patiënt uit Lichtenvoorde wilde deze week op de Dag van de Verpleging al het zorgpersoneel in het ziekenhuis in Winterswijk in het zonnetje zetten en deed dat op een héél bijzondere manier.

Online redactie Libelle

Wanneer je in het ziekenhuis belandt, is het fijn als er goed voor je wordt gezorgd tijdens je verblijf. Daar was een patiënt uit Lichtenvoorde het helemaal mee eens. Hij was het zorgpersoneel in het streekziekenhuis Koningin Beatrix in Winterswijk zó dankbaar, dat hij naar iedereen een bos bloemen stuurde.

Anoniem

En dat betekent dat alle 1400 medewerkers van het ziekenhuis een boeket bloemen van hem hebben gekregen. “De patiënt wil zijn naam niet bekendmaken, maar hiermee heeft hij zijn dankbaarheid willen betuigen”, legt Saskia Steenbergen, woordvoerder van het ziekenhuis, uit aan BN DeStem. Het is niet duidelijk of het om een coronapatiënt gaat.

Hartverwarmend

Op Twitter laat het ziekenhuis weten overdonderd te zijn door alle bloemen. “Wauw, wij zijn sprakeloos!”, schrijven ze bij een foto van de bloemen. “Een tevreden patiënt uit Lichtenvoorde is zo dankbaar voor onze inzet in de afgelopen periode dat alle medewerkers van ons ziekenhuis een boeket bloemen hebben ontvangen. Dit is echt hartverwarmend. Dankjewel.”

Libelle’s Carola bakt een taart voor haar beste vriendin die werkzaam is in de zorg:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: BN DeStem. Beeld: iStock

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden