null Beeld

Live vanuit café Dudok: ’t Libelle Nieuwscafé!

Live vanuit café Dudok in Den Haag gaat Libelle's Ebru Umar in gesprek met minister Lodewijk Asscher en Edith Schippers. De bezoekers mogen vragen stellen én er is een muzikaal intermezzo van Ruben Hein

MH

Libelle Nieuwscafé Krant

Behalve een echt café waar mensen uit de politiek, media en cultuur in gesprek gaan met jou is het Libelle Nieuwscafé ook een echte krant die regelmatig bij Libelle zit. Zo ging die in november over het nieuwe leven online, in januari over het nieuwe fit zijn, en gaat de volgende krant (die eind mei verschijnt) over de nieuwe vrijwilliger.

Vrijwilligerswerk

Uit de enquête die we een tijdje geleden online hebben gezet, weten we dat vrijwilligerswerk in opkomst is. Maar niet meer op de ouderwetse manier, dus met verplichtingen en vaste werktijden. Nu doen we het meer hoe het ons uitkomt.

Waar zit Café Dudok?

Hofweg 1a

2511 AA Den Haag

Wat kost het?

De entree is gratis (inclusief koffie of thee en appeltaart) maar vol = vol.

Inmiddels is het niet meer mogelijk jezelf aan te melden. Wel kun je hier live meekijken!

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden