First Dates
 Beeld Screenshot BNNVARA
First DatesBeeld Screenshot BNNVARA

Lompe vraag verbaast ‘First dates’-kijkers: “Rennen, Briony!”

Je zou denken dat je op een eerste date goed nadenkt over wat je vraagt en zegt, zéker als die onderdeel uitmaakt van First dates en ook nog eens wordt uitgezonden. Kandidaat Tom deed dat niet en krijgt veel commentaar op zijn lompe uitspraken.

Chanan FoppenScreenshot BNNVARA

Tom en Briony gingen in de aflevering van maandagavond op date in het First dates-restaurant. Zijn ideale date: een nuchtere meid, geen drama queen. Een drama queen was Briony inderdaad niet, maar verder konden de twee niet méér van elkaar verschillen.

Pijnlijke vraag in First dates

Briony drinkt niet en Tom houdt wel van een feestje, zij bezoekt graag een museum en hij had géén idee hoeveel musea er in Nederland zijn. Toen make-up ter sprake kwam tijdens de date, werd het alleen maar pijnlijker. Toms lompe kant kwam naar boven toen hij haar vroeg: “Is dat niet supermoeilijk, make-up opdoen en zo? Want ik ben bang dat als je het eraf haalt, je een heel andere kop hebt.” Hij voelde duidelijk niet aan dat hij beter kon stoppen met praten en deed er nog eens een schepje bovenop door haar te vragen: “Maar je bent geen transgender, zou kunnen toch?” Een opmerking die hij zelf achteraf heel grappig vond, maar niet in goede aarde viel bij de kijkers van het programma. Briony lachte het allemaal maar een beetje ongemakkelijk weg.

Vervolgdate

‘Hij vroeg het echt’ en ‘Tom is af!’ was de strekking van de reacties op Twitter. Tot grote verbazing van de kijkers zag Briony na deze eerste date een vervolgdate ook nog wel zitten. ‘Die hoefde ik dus nooit meer te zien hè’, is de conclusie van een van de kijkers.

Bron: Veronicasuperguide.nl

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden