Loretta Schrijver Beeld Esmée Franken
Loretta SchrijverBeeld Esmée Franken

Loretta Schrijver voorlopig nog niet terug op tv: “Er zijn toch wel wat complicaties”

Loretta Schrijver was woensdagochtend voor het eerst sinds lange tijd weer even te zien in Koffietijd. In de uitzending vertelde ze hoe het nu met haar gaat.

Chanan FoppenEsmée Franken

Loretta was niet te zien als presentatrice, maar was te gast in de uitzending om te vertellen over de Vriendenloterij Museumprijs. Ook kletste ze even bij met haar collega Pernille La Lau.

Operaties Loretta

Ze vertelde aan Pernille dat ze nog altijd herstellende is van haar operaties eerder dit jaar. In het voorjaar werd ze geopereerd nadat bij haar beginnende darmkanker was vastgesteld. Omdat ze nog altijd niet helemaal de oude is, weet ze nog niet wanneer ze weer aan de slag gaat bij Koffietijd.

Complicaties

“Ik ben herstellende, maar er zijn toch wel wat complicaties. Ik heb natuurlijk die zware operatie gehad, twee operaties en dat is allemaal nog niet helemaal goed. En daar ben ik voor een groot deel van de dag eigenlijk mee bezig”, vertelde Loretta. “Ik kan wel een heleboel, maar ik kan niet een heleboel achterelkaar.” Ze vertelde dat ze het moeilijk vindt om te beseffen en te accepteren dat ze niet meer de ‘oude Loretta’ wordt. Ze zal haar leven moeten aanpassen aan de - zoals ze dat zelf noemde - ‘soort van handicap’ die ze nu heeft.

Bron: Shownieuws.nl

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden