null Beeld

Loslopende zebra’s in Brussel + ander nieuws

Druk in de moestuin gewerkt of op een terras gezeten en geen tijd gehad om het nieuws te checken? Wij praten je bij! 

Vera Klandermans

Bewoners in Brussel stonden raar te kijken toen er zebra's tussen de garageboxen en door de stad op safari gingen. De dieren waren ontsnapt uit een lokale privé-ranch in het noorden van de stad, bevestigde de Belgische politie aan VTM Nieuws. Inmiddels zijn de dieren gevangen en teruggebracht, maar het leverde wel een paar bijzondere foto's op.

Paniek na omslaan pont Hillegom

Ongeveer 10 mensen kregen de schrik van hun leven toen de pont waarop ze stonden omsloeg. Negen van hen stonden op de pont, eentje stond op de kant. Ze zijn allemaal veilig op het droge gekomen, aldus de politie. De drenkelingen hadden water binnengekregen en werden uit voorzorg nagekeken door ambulancepersoneel. Twee van hen zijn voor verdere controle naar het ziekenhuis gebracht. De andere acht zijn opgevangen bij een voetbalclub in Hillegom. De slachtoffers maakten deel uit van een grotere groep van een wandelsportvereniging uit de omgeving. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren, is nog nog niet bekend.

Beau van Erven Dorens gaat weg bij SBS

Een geëmotioneerde Beau van Erven Dorens heeft vanmiddag in de radioshow van dj Edwin Evers bekend gemaakt dat hij vertrekt bij SBS. "Ik ga weg bij SBS. Ik voel de liefde niet meer... Ik heb ontzettend veel kansen gekregen. Ik weet niet aan wie het lag", aldus een snikkende Van Erven Dorens op radiozender 538. "In goed overleg noemen ze dat," zei de presentator die eerlijk over zijn vertrek vertelde. "Ik heb mijn best gedaan en de ballen uit mijn broek gewerkt. Maar ik paste er vanaf het begin al niet zo goed bij." Van Erven Dorens stapte in 2009 over van RTL naar SBS. Daar presenteerde hij de afgelopen jaren programma's als Show Me The Money, en Shownieuws.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden