null Beeld

Love is in the air: deze boer van ‘BZV’ vond tóch nog de liefde

Het 11e seizoen van Boer zoekt vrouw was voor slechts een aantal boeren een succes. Veel boeren bleven zonder de liefde achter. Toch vonden sommigen naderhand toch nog iemand. Zo ook deze boer!

Eva Breda

En hij verlangde er zo hevig naar.

Reünie

In de voorstelronde vertelde deze boer al over zijn pogingen tot liefde en contact. Zo zat hij al jarenlang op datingsites en werkte hij ook nog eens parttime bij een accountancybureau om contacten op te doen buiten zijn eenzame boerenleven. Tijdens de BZV-reünie had hij helaas de liefde nog niet gevonden. Maar het is hem inmiddels gegund, die boer John.

Meer dan vriendschap

De Friese John (39) kreeg niet genoeg brieven om door de camera's gevolgd te worden. Zijn zoektocht naar de liefde vond dan ook plaats in de webserie van Boer zoekt vrouw. Helaas leverde dat in eerste instantie geen vruchten af. Tijdens de reünie vertelde hij bij Yvon Jaspers aan tafel dat hij een aantal mooie vriendschappen had opgedaan, maar niets meer dan dat. Inmiddels is er een hoop gebeurd en mag de boer wel spreken van iets meer dan slechts vriendschap tussen hem en 1 van zijn brievenschrijfsters.

Wandelafspraak

Volgens de melkveehouder begon het balletje te rollen na de reünie. Hij was eerst met een andere vrouw aan het daten. Toen dat stuk liep, besloot hij toch nog eens contact op te nemen met 1 van zijn brievenschrijfsters, die maar niet uit zijn hoofd wilde. Deze Marlies, die longarts in opleiding is, werkte destijds met veel coronapatiënten en was enorm druk. Toch bleven de 2 na de toenadering van John in gesprek en besloten ze samen een wandelafspraak te maken.

Schoonouders

Die wandeling liep uit op een heel fijn contact en inmiddels is het vrij serieus tussen John en Marlies. Sterker nog: de afspraak bij de schoonouders staat al gepland. Daarbij neemt de boer binnenkort een paar dagen vrij van zijn boerderij en vertrekt hij met zijn Marlies naar Ameland voor een minivakantie.

Boer Frans bleef helaas ook als vrijgezel achter. Maar nu blijkt een oude BZV-bekende wel geïnteresseerd te zijn in deze 52-jarige melkveehouder.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Rtl boulevard. Beeld: Kro-ncrv.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden