null Beeld

Maartje en de meisjes – deel 1: “Deze vrouw ga ik verleiden”

Maartje is al 11 jaar met Jochem en daar is ze heel gelukkig mee. Hij is nog steeds de grappigste en heeft een verdomd goede torso voor een veertigplusser.  Ruimdenkend ook. Dus toen Maartje tijdens een een-op-eentje opbiechtte dat ze al een tijdje fantaseert over vrijen met een vrouw, zei Jochem “Ga vooral je gang liefje.”

Voorzichtig strijk ik met mijn vingers over haar rug. Een zwart kanten randje steekt losjes boven haar jurkje uit. Alsof ze me uitnodigt. Eerder op de avond kruisten onze blikken al even bij de bar. Een uitnodiging die ik in een mengeling van vrees en verlangen aanneem. Ze heeft wilde krullen en ronde billen. Jochem en ik dansen al uren op een funky feest en ik weet: met haar wil ik het. Deze vrouw ga ik verleiden.

We praten er al weken over, Jochem en ik. Na 11 jaar dikke verkering en een gezond koningskoppel komt er langzaam maar zeker weer tijd voor onszelf en elkaar. Mats en Nine logeren dit weekend dus lekker bij oma en wij slapen vannacht in Rotterdam. En we zijn nu sterker dan ooit. Na al die jaren vind ik hem nog steeds de lekkerste vent van het land en durf ik te zeggen dat onze liefde onvoorwaardelijk is.

Het ging niet altijd van een leien dakje hoor, integendeel. In de tropenjaren hebben we allebei wel eens geroepen ‘Dan ga je toch weg!’ en ‘hou je eigenlijk nog wel van me?’. Een keer werd ik zelfs een beetje verliefd op een ander. Niet dat ik er iets mee deed, maar het schudde me wel wakker. Een goede relatie gaat niet vanzelf. Maar met goed praten en eerlijk zijn, kom je een heel eind.

“Schat, eh, wat ik zei laatst, dat, eh, dat was geen grapje.”

En zo gebeurde het dus dat ik vorige maand op mijn verjaardag, met de nodige champagne achter de kiezen, uitriep dat het goede voornemen voor mijn nieuwe levensjaar is om eindelijk eens te vrijen met een vrouw. We lachten er samen hartelijk om. Een paar dagen later zei ik: “Schat, eh, wat ik zei laatst, dat, eh, dat was geen grapje.” “Weet ik,” zei Jochem, en er verscheen een ondeugend lachje op zijn gezicht. “Ik vind het wel een spannend idee.”

Ondertussen denderde ons leven gewoon door, met targets halen op het uitzendbureau waar ik werk, eindejaarscadeautjes voor de juffen, woensdagochtendkoffies met mijn vriendin Suus en het hele clubjescircus van Mats en Nine. En opvallend genoeg al twee keer seks deze week.

Zijn knikje is precies het zetje dat ik nodig heb.

En nu dansen we dus hier, omringd door honderden vreemden swingen we op muziek die je hart laat kloppen en je heupen laat wiegen. Het is een zwoele nacht in Rotterdam en de zon van de dag schittert nog na op mijn huid. Ik voel me mooi en vrij. Daar staat ze weer, die knappe krullebol. Ik kijk naar Jochem en dan naar haar. En weer naar Jochem. Zijn knikje is precies het zetje dat ik nodig heb. Het roze licht verlicht haar ranke schouders en hup, daar gaat mijn hand richting het randje kant. Terwijl ik een stapje dichterbij zet, draait ze haar gezicht naar me toe. “Tyft effe op trut!” Au!

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden