null Beeld

PREMIUM

Maartje en de meisjes – deel 26: “Haar ogen laat ik niet meer los”

De liefde bloeit en bubbelt tussen Maartje en Jochem. Heerlijk! Hij laat zelfs doorschemeren dat hij wel weer zin heeft in een spannend feestje…

Wanneer ik thuis kom, ligt er een pakje op tafel. Zwart papier met een subtiele zilveren strik. Het stoute gezicht van Jochem erachter verraadt dat het van hem is.

‘Open maken mam!’ roept Lola.

‘Nee,’ lacht Jochem, dat mag mama zelf bepalen.

Verbaasd kijk ik naar Jochem. Hij geeft me een knipoog en er schiet een siddering door mijn lijf. Na bijna 12 jaar vind ik dat nog steeds sexy.

Ik laat het pakje de hele avond dicht, tot grote frustratie van de kinderen. En volgens mij ook een beetje van Jochem. Een beter powerplay kan geen kwaad, blijkbaar.

Pas als The Voice is afgelopen en de bank weer van ons is, trek ik voorzichtig aan het zilveren strikje. Een satijnen jurk komt tevoorschijn. Petrolblauw en grond lang, met dunne bandjes en een prachtig stukje kant op de rug.

‘Wauw lief, wat mooi! Dank je wel!’

‘Trek ‘m morgen maar aan,’ glundert Jochem, want de kinderen logeren morgen bij mijn ouders en wij gaan naar een FlirtFinder feest.’

Jochem rijdt ‘s middags al naar het noorden en ik trakteer mezelf op een manicure en een gezichtsbehandeling. Met mooie nagels, donkerblauw en best lang voor mijn doen, een perzikzacht huidje en een stijlvolle make-up ben ik helemaal klaar voor vanavond. Vlinders fladderen in mijn buik, al weet ik niet precies of dat van liefde of van zenuwen is. Maar wat maakt het uit? Ik voel dat ik leef, en dat is lekker.

Hij heeft zelfs een taxi geregeld, dus rond half een sta ik al met mijn derde cava in mijn handen. We dansen samen, maar ook los. Ik absorbeer de energie van de avond. De muziek dreunt door mijn lijf en tintelt van binnenuit. Indrukken slurp ik gulzig op. De alcohol maakt me los, Jochem laat me vrij en ik voel me mooi. Van iedere vrouw maak ik een mini studie. Wat vind ik mooi? Wat trekt me aan? En wat doet het met me?

Oogcontact. Dat is al genoeg voor mij vanavond. Flirtende blikken en me goed voelen. En hoewel Jochem me vrij laat en ik ook van hem geniet, voel ik dat ik ook eens met alleen maar vrouwen naar een feestje zoals dit zou willen. Maar goed, daar ga ik Jochem nu niet mee vermoeien. De schat heeft al zo zijn best gedaan.

Rhythm is a dancer schalt Snap door de zaal en ik schud mijn billen alsof ze van Kardashian zijn. Mijn rug is klam en mijn hoofd gloeit.

‘You go girl’ klinkt het achter me. Een zachte aai over mijn billen volgt.

Het volgende moment kijk ik in de vrolijke amandelogen van een prachtige halfbloed. Krullenkoppie, puntgaaf mocca huidje en vuur in haar blik. Ze draagt een stoer zwart pak met alleen een kanten topje eronder.

Meer dan een grote glimlach kan ik niet terugzeggen. Thanks? Dank ja? Jij ook? Mijn strot staakt spontaan. Let our bodies do the talking, besluit ik, en ik dans tegen haar heupen en handen aan. Haar ogen laat ik niet meer los.

Rhythm is a dancer

It's a soul companion

You can feel it everywhere

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden