null Beeld

PREMIUM

Maartje en de Meisjes – deel 27: Zo voortvarend ken ik mezelf niet

Op het FlirtFinder feest waar Jochem haar mee naartoe nam, heeft Maartje het verrassend goed naar haar zin. Vooral met de prachtige sensuele krullenkop.

We dansen. M’n wangen gloeien, m’n verlangens broeien. Wat is ze prachtig, dit mokkakleurig meisje. Iets langer dan ik, sierlijk en een vleugje jongensachtig. Hoe anders is dit, flirten met een meisje. Meestal zijn mannen de jagers. De veroveraars die kijken, sjansen en een drankje voor je halen. Nu hangen we al minstens 4 liedjes om elkaar heen, allebei wachtend op de eerste stap van de ander.

‘‘Wat wil je drinken van me?’ hoor ik mezelf in haar oor tetteren.

Opvallend wel, want zo voortvarend ken ik mezelf niet.

‘I’m sorry?’

Kak. Ze spreekt Engels.

‘Drink?’

‘No thanks, just dance’ bedankt ze. En dat doen we.

Haar handen glijden over mijn taille, langs mijn armen naar mijn handen. Met een klein kneepje nodigt ze me uit om dichter bij haar te komen. Bekken tegen bekken krullen we om elkaar heen. Ik laat mijn hand over haar rug afzakken naar haar bil, maar met een vriendelijk duwtje is hij er meteen weer vanaf. Dit katje laat zich duidelijk niet makkelijk vangen.

Ondertussen zoek ik over de hoofden heen naar Jochem. Volgens mij heb ik ‘m al een half uur niet gezien.

‘Did I loose your attention?’ plaagt ze.

Ik kijk haar recht aan en geef haar een zoen. Vol op de mond. Ha! Dat ik dat durf.

Eén zwoele kus, en zonder een woord dansen we weer verder. Relight my fire zingen Take That en Lulu. Lachend zing ik mee uit volle borst. Heel even voel ik me weer 14. Ieder woord weet ik nog. En zij ook. Hoe oud zou ze zijn? Ik kan het niet goed zien. Maar eerlijk gezegd maakt het me nu ook helemaal niet uit.

Your love is my only desire

And I neeeeeeeeed

Your love

Onze benen draaien, handen voelen en onze blikken laten elkaar niet meer los.

Jochem kan ik nog steeds niet vinden. Af en toe draai ik een rondje en zoek ik hem in de dansende menigte. Meeste kans heb ik bij de bar denk ik. En jawel, links in de hoek zie ik hem staan, pratend met twee mannen, en een biertje in elke hand. Zo te zien heeft hij het net als ik prima naar zijn zin. Tussen het dansen door probeer ik zijn blik te vangen. Even contact met thuis, hoe spannend het hier nu ook is. Uiteindelijk kijkt Jochem ook mijn kant op en steek ik gauw mijn hand omhoog. Hij steekt een duim omhoog. Haha. Leukerd.

Echt de kans om uit het moment te vluchten krijg ik niet, want little miss ongeduld trekt me meteen weer naar zich toe. Wat een energie! Ze beweegt haar gezicht naar me toe, en kriebelt met haar krullen in mijn hals. Ze veegt mijn haar achter mijn oor en zegt: ‘I’m Hannah. Meet me in the ladies room in 15 minutes.’

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden