null Beeld Getty Images/iStockphoto
Beeld Getty Images/iStockphoto

Maartje en de meisjes deel 3: “Het is lang geleden dat ik zo opgewonden wakker werd”

Na haar mislukte meisjesflirt besluit Maartje Tinder te downloaden en eens te kijken hoe het werkt met digitaal daten met dames.

Links, links, links, rechts, oh zeker rechts, nee absoluut links, jaaa rechts: match! Shit! Spannend! Judith heet ze. Knap, blond en met een mooie volle mond. 43 is ze, maar verder staat er niks. Zou ze echt lesbisch zijn, of ook zoals ik, op een soort snuffelstage en trappelend van nieuwsgierigheid? Ha die Judith type ik. Nee dat is suf. Knapperd! Neh, te popiejopie. Ach, ik ben ook te moe om iets creatiefs te bedenken. Nog even swipen en dan slapen.

Ik slaap onrustig en ben nog voor de wekker wakker. Naast me zie ik Jochems brede schouder zachtjes op en neer gaan. De stoppels op zijn wang tonen hier en daar een vleugje grijs. In die 11 jaar dat we samen zijn, is hij alleen maar mooier geworden. Voorzichtig trek ik mijn hemdje uit en dan druk ik zachtjes mijn borsten tegen zijn blote rug. Slaperig reikt zijn hand naar mijn heup. Ik wil vrijen en wel nu. Het is lang geleden dat ik zo opgewonden wakker werd. Heb ik misschien gedroomd? Ik weet het niet meer. Ik weet alleen dat ik nu de liefde wil bedrijven met deze man waar ik zoveel van houd. Terwijl ik hem tedere kusjes in zijn nek geef, leg ik mijn hand op zijn buik. Mijn zoenen worden wilder, en langzaam laat ik mijn hand naar zijn boxer glijden. Bingo.

Pas in de lunchpauze op mijn werk open ik Tinder weer even. Het is rustig in de vakantie, dus ik eet alleen, terwijl mijn collega een kandidaat interviewt. We zoeken nog zoveel secretaresses en telefonistes, dat ik met moeite mijn klanten tevreden kan houden. Ha, nog een match! Dit is Astrid, maar die is bij nader inzien toch niet zo knap. Wat erg eigenlijk, dat ik zo denk. Nog even rondkijken, eh, swipen. Ja, nee, nee, ja, nee, nee, nee, nee, nee, nee, nee, pfff laat maar.

Als ik thuis kom, zie ik net Suus en de meisjes de straat binnenrijden. Ze komen gezellig logeren vandaag, zodat Suus en Dirk een avondje aan de boemel kunnen. Jochem bakt pannenkoeken en we eten aardbeien met slagroom toe. Als iedereen onderuit hangend naar de Minions kijkt, ga ik boven even de was doen. Toch nog even kijken denk ik, en hé! Dag mooie Maartje schrijft Judith. Mijn wangen kleuren er rood van. Je maakt m’n dag Judith! type ik terug. Ik zie een wolkje met drie bewegende puntjes verschijnen. Uiteindelijk chatten we een half uur aan een stuk en heb ik nog geen handdoek gevouwen. “Gaat het goed lieverd?” roept Jochem van beneden. “Joe!” gil ik terug. Ik moet weer even naar mijn kinderen schrijf ik. Pling! Bedankt voor dit leuks! Oei, ik moet dit geluidje nog even uitzetten.

Glunderend ga ik naar beneden. “Wie wil er popcorn?” roep ik vanuit de keuken. Er volgt een juichende JA uit de woonkamer. “Zo,” zegt Jochem, “Jij bent blij. Was het zo gezellig bij de was?” “Dit soort avonden zijn mijn lievelings,” antwoord ik, en geef hem een kus.

Een uur later gaan we allemaal naar bed. Als Jochem het brood voor morgen uit de vriezer haalt, kijk ik nog één keer op Tinder. Zullen we morgen een biertje drinken?

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden