null Beeld Getty Images/iStockphoto
Beeld Getty Images/iStockphoto

PREMIUM

Maartje en de meisjes – deel 30: De koude lucht versterkt de intensiteit van haar aanrakingen

Maartje heeft Hannah mee uit gevraagd naar een concert. Trots is ze, al wordt ze ook heen en weer geslingerd tussen lust en haar liefde voor Jochem.

Getty Images/iStockphoto

Vanaf het moment dat Hannah vrolijk ‘ja’ zegt op een avondje dansen bij Kraak en Smaak, voel ik me onrustig. De week kruipt voorbij. Seks met Jochem is een fijne uitlaatklep voor mijn onderdrukte energie. Hij loopt dan ook zeer tevreden rond en kust me om de haverklap spontaan. ‘Jochem, ik ga met Hannah naar dat concert, weet je nog?’ gooi ik er terloops in tijdens het tandenpoetsen.

‘Oh ja, wanneer is dat ook alweer?’, vraagt hij, terwijl hij op de wc gaat zitten. Na 11 jaar samen kakken we inmiddels met de deur open. ‘Als jouw nieuwsgierigheid naar vrouwen dit effect heeft op onze relatie, vind ik het zo slecht nog niet,’ lacht hij. ‘Dus je bent er oké mee, ook wanneer ik haar vaker zou zien, zoals met Judith?’ Ik doe toch maar even een schietgebedje voor zijn instemming als hij knipoogt. Eindelijk zaterdag. Ik hul mezelf in een casual spijkerjurkje met een zwarte top, dito panty met string en kanten BH eronder, voor het geval dat. Grappig hoe je alleen al van anticiperen op je eigen onderkleding opgewonden kan raken. Als ik de deur uitstap, roept Jochem: ‘Go for it en bel me als er iets is... hoewel ik dan natuurlijk wel al wat gedronken heb’, lacht hij. ‘Ik red me wel lieverd!’ Het regent gelukkig niet, dus ik kan op de fiets. Aangekomen in het afgesproken café, is Hannah er nog niet. Kak, denk ik, want tussen mijn opgewonden ongeduld en dat van haar zit ook nog een concert. Gelukkig spot ze me direct en zegt opgewekt: ‘Let’s go somewhere else’. In het voorbijgaan schampert een kerel brutaal: ‘Zo, dat gaat snel.’ ‘Ja, zo kan het gaan’, lach ik, terwijl ik m’n arm enigszins voldaan in die van haar haak.

‘I have a surprise for us’, glundert Hannah en ze loodst me een klein Cajun restaurant in. Vervolgens smoest ze wat met de barman en plots staan er twee cocktails van Southern Comfort met een schuimlaagje erop voor ons neus. We delen een proeverijtje van ‘fingerfood’ en een Gumbo. Als ze me al babbelend een pittige gamba in m’n mond duwt, weet ik even niet hoe ik het heb.

Even later in de concertzaal duurt het een paar biertjes en dansjes voordat ik loskom. Zo vrij als ze was in de Maassilo, zo voorzichtig is Hannah nu. Ik wil alláng zoenen verdorie, maar ze maakt maar geen move. Hoe ik ook probeer m’n hoofd te wenden, onze monden raken elkaar steeds net niet... pfffff.... De zaal loopt schuin op en hoopvol ga ik een trede lager staan, vlak voor haar gezicht. Wanneer ze zich naar me toe buigt om iets te zeggen en daarbij lichtjes m’n oor aanraakt, is mijn verlangen haast tastbaar. Ik draai me om, ze drukt haar neus tegen de mijne en na een paar trage schijnbewegingen, kust ze me dan toch eindelijk vol op de mond. Wat zoent ze lekker en anders dan Jochem. Minder dwingend, heel vrouwelijk en speels. Een tijdje staan we elkaar te betongen en als Kraak & Smaak hun laatste nummer Dynamite inzet, sta ik vrij ongegeneerd haar dansende lijf te scannen. Zou Jochem ook zo lustvol naar een andere vrouw kijken? Precies op dat moment voel ik mijn telefoon trillen en verschijnt er een foto van brullende mannen met een biertje op mijn scherm.

‘Sorry love, I’ve got to go and walk my dog’, zegt Hannah en even later fietsen we licht bezweet een stukje met elkaar op.

‘Let’s go this way’, wijst ze, als er achter ons een politieauto blijft hangen. ‘I have no lights.’ We stoppen op een parkeerplaats langs het water, waar een grote blauwe container staat. We doen net alsof we praten en als de politiewagen ook stopt, trekt ze me vastberaden tegen zich aan en begint me hartstochtelijk te zoenen. ‘I bet you they will leave now.’ Ik voel de felle koplampen in mijn rug als ze langzaam mijn jurkje begint op te stropen... een mengeling van opwinding en gene overvalt me, maar stiekem vind ik het geweldig. Gelukkig valt m’n jas er nog over. Binnen een minuut krijgt Hannah gelijk en rijdt de politieauto inderdaad weg. We barsten in lachen uit, en maken zelf geen enkele aanstalten om te vertrekken.

In de frisse avondlucht legt ze haar handen stevig rond m’n billen en begint m’n decolleté te bewonderen. Langzaam wordt één BH bandje van m’n schouder geschoven en als ze met haar tong een vochtig spoortje trekt over mijn huid, voel ik me enorm begeerd. Van m’n oor, via m’n hals, langs m’n sleutelbeen glijdt ze naar mijn cuplijn. De koude lucht versterkt de intensiteit van haar aanraking en voor ik het weet sta ik met ontblote borsten in de nacht te smachten naar meer. Al cirkelend rond m’n harder wordende tepels zegt ze verrast: ‘You’ve got cute little nipples for such big boobs’. Ik giechel ervan en Hannah zakt onverstoorbaar omlaag, duwt haar gezicht tussen mijn borsten en laat haar handen langs mijn bovenbenen naar mijn knieholtes glijden om ze vervolgens plagend langs de binnenkant van mijn dijen, langs m’n slipje via m’n liezen naar m’n taille te bewegen. Ik kan een kreun van genot niet meer onderdrukken...

Drie kwartier vozen later, app ik Jochem dat ik onderweg naar huis ben. ‘Will I see you again to complete this?’,vraagt ze als ze weg fietst. I wish, smeekt mijn slipje. ‘I don’t know’, roep ik terug.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden