null Beeld

PREMIUM

Maartje en de meisjes deel 9 – “Je gaat toch niet weg?”  

Maartjes avontuur heeft een verrassend effect op Jochem. Haar biecht maakt hem wild, waardoor de bank in de woonkamer verandert in een lustoord.

In de dagen die volgen hebben Jochem en in iedere dag seks. Ie-de-re-dag. Hij deelt zijn fantasieën met me en we kijken zelfs samen een pornofilm. Ik weet niet wat me overkomt, maar het laatste wat ik doe is klagen.

Ik bruis van de energie, ook op werk, en dat heeft m’n werkvriendin Liesbeth natuurlijk haarfijn in de gaten. “Moeten wij niet even een borrel vanavond?,” fluistert ze als we allebei ons derde glas thee dippen in de keuken. “Er speelt iets, en ik weet niet wat.”

“Vandaag lukt niet, ik moet om 4 uu..”

“Je gaat toch niet weg? Heb je een andere baan?” sist Liesbeth.

“Nee joh! Wat ik wilde zeggen: ik heb om 4 uur een afspraak bij de fysio en ga daarna meteen naar huis. Morgen kan wel!”

En tussen de bedrijven door denk ik aan Judith. Mooie, heerlijke Judith. Ik stuur haar elke dag wel een paar berichtjes, af en toe een kusje. Ze is niet zo’n apper, dat zei ze meteen al. Dus als ze me een kusje stuurt, kan ik weer uren vooruit. Ik lijk wel een puber!

Woensdagavond op de bank. Jochem en ik kijken Casa de Papel en ondertussen piept mijn telefoon de hele tijd. Tipje van de sluier? zeurt Liesbeth. Doe je wat leuks? vist Judith. “Joh, wil je appen of gaan we dit samen kijken?” moppert Jochem. En hij heeft gelijk.

“Nog even Liesbeth antwoorden en dan ben ik klaar hoor. Beloofd.”

“App je nu dan ook steeds met die dame?”

“Ja, ook met Judith.”

“Ok. Waar gaat dat over dan? Is dat geil?”

“.....”

“Ach nee. Hoef ik ook allemaal niet te weten. Maar ik wil geen sluitpost in je aandacht zijn Maartje. Als je liever appt met je meisjes dan ga ik wat anders doen.”

“Sorry lieverd. Je hebt gelijk. Ik wil juist graag met jou kijken,” zeg ik terwijl ik tegen Jochem aankruip. Mijn telefoon gooi ik onder de bank.

Wanneer zie ik je weer? lees ik als we naar bed gaan. Ik weet niet zo goed wat ik moet zeggen tegen Judith. ik weet alleen dat ik haar dolgraag wil zien. Zal ik het dan eerst overleggen met Jochem? Beter van wel. Maar jeetje, hoe snijd ik dit aan. Ik laat het appje maar even voor wat het is. Morgen even met Liesbeth overleggen. Zou ze dit allemaal begrijpen?

Die nacht kruip ik extra dicht tegen Jochem aan. Een heerlijk avontuur, maar wat een onrust.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden