null Beeld

‘MAFS’-kijkers ergeren zich groen en geel aan ‘zeurderige’ Danny

Een excursie tijdens de huwelijksreis van Rein en Danny in Griekenland, heeft bij kijkers van MAFS de nodige irritaties teweeggebracht. De twee mannen mochten een middagje gaan paardrijden op het prachtige eiland van Kos. Romantisch, zou je denken. Maar dat werd het allesbehalve...

Erandi Godinez

Danny blijkt namelijk doodsbang te zijn voor paarden en is dan ook non-stop aan het klagen. Een paar kijkers zagen daar de humor wel van in, maar het merendeel werd op ten duur een beetje moe van het ‘gezeur’.

“Ik kom over als een watje”

Waar Rein dolenthousiast is over de excursie, zit zijn metgezel er meteen sip bij. “Paardrijden en ik zijn nooit zo’n goede combinatie geweest,” zo geeft hij aan. Waarom hij niks van paarden moet weten is naar eigen zeggen simpel: hij ziet het gewoon niet zitten om op een dier te stappen. “Ik heb die behoefte niet, laat het dier gewoon.”

Danny blijkt echter sportief te zijn en stapt ondanks zijn angst alsnog op het paard. Helaas voor Rein begint hij vanaf dat moment non-stop met klagen. “Je kunt totaal niets met zo’n dier. Reins paard remt netjes, maar de mijne niet. Hij wil me er de hele tijd afduwen. Ik vind het echt een onprettig gevoel. Ik kom over als een watje.”

Mopperende Danny

Rein hoopt dat zijn man toch nog verder gaat, maar laat hem ook weten dat hij mag stoppen als hij niet meer wil. Danny zet door, al is het wel mopperend. “Wat ik er toch voor over heb om een huwelijk te doen slagen,” zo mompelt hij.

Al meteen bij de eerstvolgende tegenslag laat Danny weten er klaar mee te zijn. “Moeten we niet gewoon iets anders gaan doen? Dit is een teken.” Gelukkig voor hem ziet Rein wel de humor in van zijn klaagzang, maar bij de kijkers thuis blijkt dat toch wel anders te zijn:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Twitter, RTL. Beeld: Screenshot RTL.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden