Maurice in 'Married at first sight' Beeld Screenshot RTL
Maurice in 'Married at first sight'Beeld Screenshot RTL

‘MAFS’-kijkers gunnen Maurice een nieuwe man (en doen vast een suggestie)

Na verschillende paniekaanvallen meldde Arjan aan Maurice dat hij hun huwelijk niet ziet slagen. Dat vinden de kijkers van Married at first sight erg sneu voor Maurice en ze gunnen hem dan ook snel een nieuwe man.

Demi SchoenmakersScreenshot RTL

Ze hebben zelfs al een nieuwe kandidaat voor Maurice in gedachten.

Geen fysieke aantrekkingskracht

Arjan en Maurice zijn blind met elkaar getrouwd en hebben inmiddels hun huwelijksnacht achter de rug. Meestal zweef je de dag na de bruiloft nog op een roze wolk, maar dat is bij hen niet het geval. In de aflevering van dinsdagavond geeft Arjan eerlijk toe zelfs meerdere paniekaanvallen te hebben gehad. “Ik voel geen fysieke aantrekkingskracht. Nul. Echt nul”, zegt hij met een angstige blik. “Als je nu toenadering zoekt, krijg je een ram voor je hoofd.”

Misschien niet op huwelijksreis

Hoewel Arjan eerlijk zegt wat hij denkt, maakt hij zich met deze uitspraak niet populair onder de kijkers. Vooral niet omdat Maurice heel rustig blijft en nog altijd aan het huwelijk wil werken. “Ik wil er juist samen met jou over in gesprek”, vertelt hij rustig. “Wat kunnen we er wel aan doen?” Maurice wil namelijk niet in het negatieve blijven hangen. Hij pakt liever alle kansen aan om er tóch nog iets van te maken. Maar daar moet Arjan niks van weten. Hij twijfelt zelfs of hij wel op huwelijksreis wil.

Perfecte match

Kijkers hebben het erg te doen met Maurice. Ze hopen dat hij snel van Arjan af is en weer fris en fruitig op zoek kan naar een nieuwe man. Stiekem hopen ze zelfs dat de productie van MAFS al met een nieuwe man komt. Zij zien de perfecte match al voor zich, want ze vinden Danny uit het vorige seizoen wel iets voor hem. “Die zijn allebei oprecht en eerlijk in dit avontuur gestapt”, klinkt het op Twitter.

Bron: Married at first sight, Twitter

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden