Experts MAFS / ‘MAFS’-kijkers vinden dat déze kandidaat (net als Maurice) een tweede kans verdient Beeld Tom Cornelissen
Experts MAFS / ‘MAFS’-kijkers vinden dat déze kandidaat (net als Maurice) een tweede kans verdientBeeld Tom Cornelissen

‘MAFS’-kijkers vinden dat déze kandidaat (net als Maurice) een tweede kans verdient

Na een succesvolle bruiloft en huwelijksreis lijkt Joep zijn Married at first sight-huwelijk met Caroline niet meer te zien zitten. Hij geeft haar amper nog aandacht en kraakt alles af.

Demi SchoenmakersTom Cornelissen

Dit vinden de kijkers van Married at first sight erg zielig voor Caroline, die zo haar best doet. Ze gunnen haar dan ook, net als Maurice, een paar nieuwe dates.

Geen vuurwerk

In dit populaire programma stappen koppels met elkaar in het huwelijksbootje, zonder elkaar ooit eerder gezien te hebben. Joep en Caroline gingen deze uitdaging aan en werden aan elkaar gekoppeld. Maar na een mooie trouwdag en een romantische huwelijksreis op Kreta, zag Joep het samenwonen met Caroline tóch niet zitten. Hij vroeg zich af of Caroline wel matcht met hem en zijn leven. “Het voelt niet verkeerd, maar het is ook geen vuurwerk. Dat wil je wel en dat vind ik dan lastig”, zei hij tegen MAFS-expert Eveline.

Een restje vaat op het aanrecht

Toch zet hij het experiment voort. Caroline komt bij hem wonen, maar echt quality time komt er niet van. Joep laat gelijk weten dat hij die avond moet werken. En als hij dan thuiskomt, verwacht hij dat zijn huis netjes is. “Er stond nog een klein beetje vaat op het aanrecht voordat ik wegging. Ik had stiekem wel gehoopt dat m’n vrouw dat zou opruimen, maar nee. Dat was wel jammer.”

Bungeejumpen blijkt een test

De volgende dag gaan de twee een dagje naar Scheveningen. Het idee is om te gaan bungeejumpen, maar dat durft Caroline niet. “Ik volg mijn vrouw om te kijken hoe ver ze gaat. Als ze iets minder leuk vindt, wil ik zien waar ze mee komt om te laten zien dat ze wel een keer een drempeltje over durft te stappen.” Die opmerking kan Caroline duidelijk niet waarderen.

Teleurgesteld

Na dat uitje zit het samenwonen er voorlopig alweer op. De twee hebben dus niet echt veel tijd met elkaar doorgebracht. “De avond na onze leuke dag op Scheveningen moest Joep weer werken”, legt Caroline uit. De teleurstelling is duidelijk van haar gezicht af te lezen. “De dag erna was hij vrij, maar hij was toe was aan een dagje voor zichzelf om bij te slapen en bij te komen van alles. Ik vind het wel jammer dat hij die tijd niet wil besteden om te kijken wat dit nog kan zijn.”

Drie nieuwe MAFS-dates voor Caroline

De kijkers thuis vinden het maar sneu voor Caroline. Zij doet zo haar best, maar Joep heeft overal wel iets op aan te merken. Ze vinden het dan ook een gevalletje Arjan en Maurice. Na verschillende paniekaanvallen meldde Arjan gelijk na de huwelijksnacht al dat hij hun huwelijk niet zag slagen. Om Maurice een tweede kans te geven, ging hij met drie nieuwe mannen op date.

Die tweede kans gunnen de kijkers Caroline ook. ‘Graag drie nieuwe dates voor topper Caroline, wie regelt dat even?’, schrijft een fan op Twitter. Een andere kijker reageert met: ‘Caroline moet ook een tweede kans krijgen om dit project voort te zetten, ze hebben echt een verkeerde man voor haar gekozen. Joep is een man met een emotionele leeftijd van 15.’

Bron: Married at first sight, Twitter

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden