Carlo Boszhard in 'Married at first sight' Beeld Tom Cornelissen
Carlo Boszhard in 'Married at first sight'Beeld Tom Cornelissen

‘MAFS’-kijkers zijn helemaal fan van dít droomkoppel

Kijkers van Married at first sight raken maar niet uitgepraat over dé mismatch van het seizoen. Gelukkig zien ze één koppel van het liefdesexperiment wel met vlag en wimpel slagen.

Demi SchoenmakersTom Cornelissen

En dat zijn de pasgetrouwde Sonny en Dylan. Bij hen spat de liefde er vanaf, vinden de kijkers.

Toe aan een relatie

Sonny en Dylan zijn na Arjan en Maurice het tweede homokoppel van dit seizoen. Ze zijn beiden toe aan een relatie. De één heeft al meerdere mislukte relaties achter de rug en de ander is alweer vijf jaar single.

Apart reizen

In de aflevering van dinsdagavond lijken die twee elkaar helemaal te hebben gevonden. Ze gaan op huwelijksreis naar Venetië, maar het programma laat ze apart reizen om even wat tijd voor zichzelf te hebben. Zonde, vinden de mannen zelf. Het liefst zijn ze ook in het vliegtuig samen.

Zenuwen

Sonny komt als eerste aan in de stad van de liefde. Met een boot wordt hij naar een restaurant gebracht. “Ik heb er echt veel zin in. Ik hoop dat hij ook blij is mij te zien, want ik ben heel blij om hem dadelijk weer te zien”, vertelt hij zenuwachtig. “We hebben een hele fijne klik.” Ook Dylan was een beetje zenuwachtig om zijn man weer te zien.

Trots op zijn man

Het is dan ook een mooi moment wanneer ze elkaar (na slechts enkele uren) weer terugzien. Hun geluk kan niet op en ze vliegen elkaar direct in de armen. Sonny moet het hele avontuur nog even laten bezinken. Hij kan gewoon niet geloven dat Dylan zijn man is en dat steekt hij niet onder stoelen of banken. “Dit is mijn man”, roept hij tegen iedereen die voorbijkomt.

Het MAFS-droomkoppel

Kijkers zwijmelen helemaal weg bij het zien van de romantische beelden van Sonny en Dylan. Ze worden dan ook wel het ‘droomkoppel’ van Married at first sight genoemd. ‘Sonny en Dylan... het zou zó leuk zijn als dit écht een match made in heaven is hè?’ schrijft een kijker op Twitter. Een ander reageert met: ‘Sonny en Dylan zijn wel echt heel schattig samen.’”

Er wordt zelfs door een paar fans van het programma voorgesteld om het pasgetrouwde stel een eigen realitysoap te geven.

Bron: Married at first sight, Twitter

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden