null Beeld

Marco Borsato: “Het jokken heeft meer schade aangericht dan het feit zelf”

Vanavond schuift Marco Borsato aan bij Linda de Mol om voor het eerst te praten over zijn veelbewogen privéleven, maar wat veel mensen niet weten, is dat hij vrijdag ook al een boekje heeft open gedaan tegenover de Privé. In een exclusief interview met Evert Santegoeds is de zanger bijzonder openhartig over wat zich de afgelopen jaren heeft afgespeeld.

Erandi Godinez

De zanger laat weten dat hij nóóit meer terug wil gaan naar de oude situatie. “Ik heb met mezelf afgesproken: ik ga nooit meer vreemd.”

Affaire Iris de Hond

Marco Borsato en Leontine gingen vorig jaar na een huwelijk van 22 jaar uit elkaar. Een jaar voor de breuk gaf de zanger toe dat hij Leontine jaren geleden had bedrogen met pianiste Iris de Hond. De affaire tussen de twee zou hebben plaatsgevonden rond het faillissement van ‘The Entertainment Group’, de productiemaatschappij waarvan Marco mede-eigenaar was, in 2009.

Marco Borsato: “Ik ga er niet meer over liegen”

“Ik kan niet zeggen dat ik nooit meer een fout zal maken, maar ik ga er niet meer over liegen,” zo vertelt Marco in het interview. “Als zoiets gebeurt: maak het bespreekbaar, want de pijn en de zwarte periode die ik heb gevoeld en de schuld en de schaamte die ik daar nog steeds over heb, wil ik nooit meer.” Volgens Marco heeft “het jokken meer schade aangericht dan het feit op zichzelf.”

Affaire met Maan

Naast zijn affaire met Iris de Hond, gaan er ook al een tijdje geruchten dat Marco iets met Maan zou hebben gehad. Iets wat hij in het interview stellig ontkent: “Maan, zoveel namen, het is gewoon niet wáár. Die heb ik met respect gecoacht als een van de grote successen van The Voice. Ik wil het er ook niet meer over hebben.”

Nieuw nummer

Dat Marco Borsato veel spijt heeft, blijkt ook wel uit het nummer dat hij maakte met componist John Ewbank en zanger Rolf Sanchez. Tijdens het nummer zingt hij “dat het te laat is” en dat hij “vreselijk blind is geweest”. Ook lijkt hij te zeggen dat het niet meer goed gaat komen tussen hem en Leontine. “De liefde komt vanzelf wel weer voorbij, helaas niet meer met mij,” zingt hij daarover.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Privé. Beeld: Brunopress

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden