null Beeld

‘Married at First Sight’-stel na een jaar nog steeds gelukkig getrouwd

Na een jaar nog steeds gelukkig getrouwd zijn lijkt niet heel bijzonder, maar wel als je als stel aan elkaar gekoppeld bent door de wetenschap. Patty en Bram deden mee aan het RTL-programma 'Married at First Sight' en bleken de perfecte match.

Anni Karvonen

Ongelooflijk maar waar; het stel ontmoette elkaar pas voor het altaar.

Smoorverliefd

Hoe ongebruikelijk het ook mag wezen, achteraf bleek de bijzondere ontmoeting helemaal niet zo'n gek idee. Volgens BN DeStem zijn Patty en Bram dol op elkaar. Op 21 november is het jubileum, maar het stel hernieuwde afgelopen woensdag al hun trouwgeloftes. Dat was het idee van de trouwambtenaar: "Ze wilde ons graag opnieuw de trouwgeloftes af laten leggen. Dat zei ze vorig jaar meteen al, ze vond ons zo'n goede match. Woensdag hebben we dat gedaan", aldus Patty.

Herkend

Hoewel hun aflevering van 'Married at First Sight' afgelopen voorjaar werd uitgezonden, wordt het stel nog steeds door veel mensen herkend. Bram: "Direct na de uitzending van ons huwelijk was het belachelijk. Toen werden we wel 15 keer in 2 uur tijd aangesproken. Zo idioot is het niet meer, maar het gebeurt nog steeds." Patty geeft aan dat het vooral in de zomer heel heftig is geweest. Tijdens een uitje met haar vriendinnen in Scheveningen kon ze niet normaal van haar drankje genieten en werd ze benauwd van alle aandacht.

Samenwonen

Patty en Bram mogen dan al een jaar gelukkig getrouwd zijn, samenwonen doen ze nog niet. Patty woont in Breda en Bram in Den Bosch. Ze willen wel gaan samenwonen, maar hebben nog niet kunnen beslissen over de locatie. Patty: "Rond de feestdagen gaan we lekker een weekje samen op vakantie, en daarna gaan we op ons gemak kijken wat het beste is. We zijn het er wel over eens dat het heel goed voor ons is geweest om het zo te doen. Niet dat ik meteen bij Bram ben ingetrokken of zo. We zijn natuurlijk wel getrouwd, maar we hebben zó'n rollercoaster meegemaakt."

LEES OOK:

Bekijk ook deze video:

Berichten van Libelle gratis ontvangen op WhatsApp? Meld je nu aan!

Bron: Metronieuws. Beeld: iStock, Facebook

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden