null Beeld

Martien Meiland reageert op beschuldigingen Nadège op social media

Nadège -de huishoudster van de familie Meiland - heeft woensdag op Facebook in een aantal berichten haar ongenoegen over de familie geuit. Ze zou niet langer nodig zijn op het chateau en is daar heel teleurgesteld over.

Online redactie Libelle

Woensdagochtend deelde Nadège op Facebook dat ze naar huis is gestuurd door de familie Meiland. "Ik ben erg teleurgesteld, ze hebben me naar huis gestuurd en verwijten me dat ik niets deed", schrijft ze in het bericht. "Ik zei dat ik deel uitmaakte van hun familie", sloot ze dat bericht af.

Achter gesloten deuren

Veel van haar Nederlandse volgers begrepen niet wat er nou precies was gebeurd en vroegen Nadège om uitleg. Ze plaatste nog 2 berichten waarin ze uitlegde dat de familie Meiland haar niet meer nodig heeft. "Het enige positieve is dat ze mijn salaris betalen tot aan het einde van mijn contract, dat wil zeggen eind augustus. In tegenstelling tot wat ze zeggen, zijn het mensen die geen gevoelens hebben. Je weet niet wat er zich achter gesloten deuren afspeelt", schrijft ze. Ze noemt de situatie een 'tv-parade' en heeft geen goed woord over voor de familie.

Reactie

In de reacties blijkt dat de fans van het programma verdeeld zijn. Het ene deel van de mensen begrijpt wel dat de familie in deze crisistijd niet anders kan, maar het andere deel is ook teleurgesteld in de familie. Martien Meiland reageerde in RTL Boulevard zelf op het nieuws: "Dat is helemaal niet waar. We hebben haar zelfs nog een parketvloer voor haar huis cadeau gedaan, dus ik vind het wel spijtig dat ze nu zo naar eigenlijk praat. Ik kan niet elke werknemer meenemen naar Nederland. Dat vind ik ook jammer."

BEKIJK OOK: Dít is hoe Martien Meiland gewond en blind raakte aan zijn rechteroog:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: RTLBoulevard.nl. Beeld: Talpa

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden