Martiens nieuwe eettafel in Chateau Meiland. Beeld Screenshot aflevering 'Chateau Meiland'
Martiens nieuwe eettafel in Chateau Meiland.Beeld Screenshot aflevering 'Chateau Meiland'

Martiens ‘eigen ontwerp’ eetkamertafel valt niet in de smaak bij kijkers ‘Chateau Meiland’

Martien - en eigenlijk de hele familie Meiland - staat bekend om zijn ‘chateauwaardige’ manier van herinrichten van huizen. In het nieuwe huis in Noordwijk kiest Martien voor een heel andere stijl dan we van hem gewend zijn. En die valt niet bij alle kijkers in de smaak.

Chanan FoppenScreenshot aflevering 'Chateau Meiland'

In de laatste aflevering van Chateau Meiland werden alle dozen uitgepakt, kamers ingericht, het Japanse toilet getest en loeizware pilaren in de tuin geplaatst. Maar het is vooral de nieuwe inrichting van Martien die opvalt bij de kijkers.

Keuken wordt bistro

Martien was altijd van de landelijke inrichting, maar een nieuw, modern huis vraagt om een nieuw interieur. Hij slaat dan ook een heel andere weg in en wil zijn keuken omtoveren tot bistro. Dus geen grote eettafel waar ze met de hele familie aan kunnen dineren, maar kleine ronde tafeltjes, zoals in een Frans restaurant. Hij kiest voor vier kleine ronde tafeltjes, die met behulp van een fruitschaal één geheel vormen.

Eigen ontwerp Martien Meiland

De creatieve hersenspinsels van de Meilandjes zijn al niet altijd even goed te volgen, maar deze keer haken er helemaal veel kijkers af. “Hoe bedenk je het?” vraagt een van de kijkers zich af. Martien hoeft dit eigen ontwerp eettafel dus niet op de markt te brengen:

Veel fans weten de nieuwe villa van de Meilandjes in Noordwijk te vinden. Dit doet de familie tegen de glurende fans:

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden