Matchen met een hond of kat? Dit asiel plaatst dieren op Tinder Beeld Getty Images/iStockphoto
Matchen met een hond of kat? Dit asiel plaatst dieren op TinderBeeld Getty Images/iStockphoto

Matchen met een hond of kat? Dit asiel plaatst dieren op Tinder

Het is tragisch maar waar: de dierenasielen zitten de laatste tijd ontzettend vol met zogenoemde ‘coronahuisdieren’. Dít dierenasiel bedacht iets slims om hun honden en katten aan een nieuw baasje te helpen.

Tara StokdijkGetty Images/iStockphoto

Een dierenasiel in München plaatst foto's van dieren op de datingapp Tinder in de hoop op een match.

Huisdieren op Tinder

Het asiel plaatste vijftien honden en katten op de datingapp en pakte dit behoorlijk professioneel aan. Zo huurde ze een marketingbureau in. Dit bureau zorgt ervoor dat de dieren op hun best voor de dag komen op hun profiel.

Groot succes

Volgens een medewerker van het asiel, Jillian Moss, is de actie een groot succes: “De reacties zijn overweldigend, het explodeert helemaal.” Ook Tinder zelf staat achter de actie, maar hoopt wel dat mensen het serieus nemen.

Reactie Tinder

“We hopen dat deze dieren echt een perfecte match voor de lange termijn vinden, en niet maar voor een paar weken. Er zijn niet alleen eenzame zielen onder mensen, maar ook onder dieren”, aldus een woordvoerder.

Is mijn kat te dik? Zó herken je overgewicht bij katten

Bron: RTL Nieuws.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden