null Beeld

Maxime Meiland vertelt eerlijk over de ruzie met Nadège

Heel Chateau Meiland-kijkend Nederland leefde mee met de publiekelijke ruzie tussen de Meilandjes en hun huishoudster Nadège. Maar nu Maxime Meiland remigreert naar Nederland, is het de vraag of de onenigheid inmiddels uit de lucht is. Helaas heeft de jongste Meiland-telg slecht nieuws.

Renée Mulckhuijse

De ruzie is namelijk helemaal nog niet uitgesproken. Sterker nog, sinds Nadège het chateau officieel heeft verlaten, hebben ze haar niet meer gezien.

Maxime Meiland over de ruzie met Nadège

Maxime vindt het jammer dat het zo is gelopen, vertelt ze in gesprek met RTL Boulevard. "Wij vonden het enig met haar. Ik denk dat het toch wel een klap in haar gezicht is geweest dat wij zeiden: 'ja, we gaan weg'. Ik vind het toch wel vervelend, want het is een heel lieve vrouw."

Dat het helemaal niet op deze manier had hoeven gaan, is iets wat Maxime ook inziet. Hoe het nu met Nadège gaat is nog maar de vraag. Hoewel ze te zien is in het nieuwe Chateau Meiland-seizoen dat eind augustus van start gaat, vertelt het laatste bericht over haar dat ze anti-depressiva slikt door de heftige ruzie met de familie.

Facebook verwijderd

De ruzie ontstond toen de huishoudster door Martien naar huis werd gestuurd door het gebrek aan werk. Dat zinde haar niet, waarna ze haar beklag deed op Facebook. In eerste instantie kreeg ze veel bijval, maar al snel sloeg de sfeer om. Na de vele negatieve reacties besloot Nadège om de berichten van social media te verwijderen. Het ziet er zelfs naar uit dat ze haar account, waar ze een paar duizend vrienden had, heeft gesloten.

Maxime Meiland gaat inmiddels vrolijk door het leven, maar zo is het niet altijd geweest. In haar tienerjaren ging ze door een moeilijke periode. Ze zag het zelfs even niet meer zitten. Gelukkig kreeg ze hulp:

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard. Beeld: Brunopress

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden