null Beeld

Medewerkers Jeroen Bosch Ziekenhuis bedanken politie op bijzondere wijze

De afgelopen dagen stonden in teken van het verzet tegen de coronamaatregelen en het beleid van het demissionaire kabinet. Gelukkig zijn er ook hoopvolle berichten.

Daphne Dorgelo

Zo wordt de politie door het hele land overspoeld met bedankjes en lieve berichten.

Zorg bedankt politie

Wijkagent Bram van basisteam Dommelstroom - die eerder al een mooi gedicht deelde - plaatste op zijn Instagram een prachtige foto van medewerkers van het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch. De afdeling cardiologie maakte een geweldige foto om de politie te bedanken. Het ziekenhuis was de afgelopen dagen doelwit van de rellen.

"Daar doen we het toch voor", schrijft de wijkagent bij het beeld. "Voor een veilig en leefbaar land waarbij de “normale” mens wel respect en begrip voor ons heeft. Ik wil hierbij vast iedereen die mij een berichtje heeft gestuurd en ons een hart onder de riem steekt heel erg bedanken. En laten we hopen dat de rust weer een beetje wedergekeerd is. Ik sta vandaag en morgen in ieder geval nog gepland voor ME-diensten, maar ik hoop dat we niet meer nodig zijn."

Berichten uit Groningse sneeuw

Ook het verse pak sneeuw dat in Groningen viel, leende zich perfect om een positieve boodschap te verspreiden. Zo wensten Carlijn en haar huisgenoten de politie met hun sneeuwtekening veel succes.

Meer bedankjes voor de handhaving

In Den haag kreeg de politie bloemen, in Gemert (Noord-Brabant) werd anoniem getrakteerd op taart en in Eindhoven kon de politie ook rekenen op een smakelijk bedankje. Lief en dik verdiend!

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Twitter & Instagram. Beeld: Instagram

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden