null Beeld

Meepraten: “Ik wil je graag voorstellen aan 2 prachtige kinderen. Jouw kinderen”

Iedere week selecteren wij een brief uit onze brievenrubriek Libelle Netwerk die de moeite waard is om over mee te praten. Deze week:

Rozemarijn Zuurveld

Aan de vader van mijn kinderen

"Ik wil je even voorstellen aan 2 prachtige kinderen. Ik vraag me af of jij wel weet hoe geweldig ze zijn. Of je wel weet dat ze een leven hebben met vrienden, met school en met hobby’s. Kinderen horen 2 ouders te hebben. Ouders die er voor hun kinderen zijn, in welke situatie deze ouders ook verkeren. Voor een kind ben je je hele leven verantwoordelijk. Daar kan niets of niemand tussenkomen: geen ziekte, geen relatie of wat dan ook. Deze kinderen zijn jouw kinderen. Je bent nog niet te laat om belangstelling te tonen, om een vader te zijn die weet wie hun vrienden zijn, welke interesses ze hebben, hoe het op school gaat. Jouw kinderen willen graag aan je vertellen hoe ze leven. Ze hebben niet alleen mij nodig, maar jou ook. Zet je gedachten over mij opzij en ga voor je kinderen. Luister naar ze, zij kunnen er niets aan doen dat je niet met hun moeder overweg kunt. Ik kan hun pijn en verdriet niet wegnemen als ze in bed liggen te huilen omdat ze niet snappen waarom jij er niet voor hen bent. Moeten ze verder met hun leven zonder een vader die ze zo vreselijk missen?" - Josephine

Heb jij dit ook meegemaakt? Mail dan jouw verhaal naar onlineredactie@libelle.nl

LEES OOK:

Berichten van Libelle gratis ontvangen op WhatsApp? Meld je nu aan!

BEKIJK OOK DEZE VIDEO: In de serie Lieve ik schrijven vrouwen een brief aan hun 10-jarige ik. In deze aflevering Christel (44): “De scheiding van mijn ouders maakte me te onafhankelijk.”

Beeld: iStock

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden