null Beeld

Meid, wat goéd! Martien Meiland is terug op Chateau Marillaux

De fans van Chateau Meiland denken op dit moment vast 'wat goéd!', want Martien Meiland is even teruggekeerd in zijn rol als kasteelheer. Weliswaar zonder gasten, maar desalniettemin is Martien toch afgereisd naar Chateau Marillaux in het Franse Limoge. Dat laat hij zojuist weten op Instagram.

Martien Meiland is weer terug op de plek waar hij een paar jaar geleden zijn grote doorbraak in Nederland meemaakte. In een promotiefilmpje voor zijn boek laat hij weten dat hij terug is op het chateau.

Martien Meiland teruggekeerd naar Chateau Marillaux

Naast het promoten van zijn eigen boek is het nog niet duidelijk waarom Martien precies naar Frankrijk afgereisd is. "Hallo allemaal! Je ziet het: ik zit helemaal au chateau in Limoge en er is een lading boeken binnengekomen", is het enige wat de kasteelheer bekendmaakt over zijn bezoek aan Frankrijk.

De tekst gaat hieronder verder.

Keert de familie terug om nog wat scènes op te nemen voor hun reallifesoap? Of is hij teruggekeerd om de laatste puntjes op de i te zetten voordat het chateau door andere Nederlanders overgenomen wordt? Het blijft nog even gissen naar het antwoord. Eerder sprak de familie de wens uit om nog één laatste keer terug te gaan en te overnachten op de plek waar ze zo hard aan hebben gewerkt. De perfecte afsluiter van hun huidige seizoen Chateau Meiland...? De tijd zal het leren.

Lees ook:

Erica Meiland is verliefd en zó ziet haar nieuwe vriend eruit

In ander huizennieuws: Maxime Meiland en haar vriend Leroy hebben samen een huis gekocht! Een mijlpaal in hun relatie. Samen met kleine Claire verhuist het koppel naar dít dorp (en de kans bestaat dat Martien en Erika Meiland ze achterna komen).

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Talpa

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden