null Beeld

Meningen verdeeld over kerstspecial ‘Lego Masters Vips’

Zaterdagavond werd de kerspecial van Lego Masters uitgezonden: Lego Masters Vips. De kijkers waren niet allemaal even enthousiast over het concept. "Jammer dat het niet draaide om de bouwtechnieken."

Het populaire programma Lego Masters werd deze kerst uitgezonden in een nieuw jasje. In Lego Masters Vips waren het namelijk geen legofanaten die het tegen elkaar opnamen, maar BN'ers. Tien bekende Nederlanders streden om de titel Lego Master en konden daarmee geld inzamelen voor stichting Het vergeten kind.

Lego Masters Vips

De BN'ers die in Hotel Heppie op de Veluwe aan het bouwen sloegen, waren Fien Vermeulen en Fernando Halman, Nicolette Kluijver en Kaj Gorgels, Heleen van Royen en Bart Meeldijk, Moïse Trustfull en Kaj van der Voort en Emma Deckers en Christiaan Bauer. Het was nog spannend wie van de vijf duo's er met de winst vandoor zou gaan. Maar uiteindelijk mochten Christiaan Bauer en Emma Deckers zichzelf Lego Master noemen.

Goed doel

Ondertussen konden de kijkers geld doneren aan stichting Het vergeten kind. Deze stichting zet zich in voor kinderen die een moeilijke kindertijd hebben meegemaakt. Ondanks het mooie doel van de uitzending, waren veel kijkers niet enthousiast over het format. "Lego was alleen een middel om aandachat te geven aan net-niet-BN'ers en het goede doel", schrijft een Twitteraar. Anderen vinden dan weer dat het niet echt de kerstgedachte is om je druk te maken om de lego, terwijl er geld wordt ingezameld voor een goed doel.

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Twitter. Beeld: Rtl.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden