null Beeld

Mensen met déze 4 sterrenbeelden hebben éxtra veel geluk in 2019

Twijfel je nog of je een lot voor de loterij van volgend jaar wil kopen? Als je een van deze vier sterrenbeelden hebt, raden we het je wel aan.

Want mensen met deze vier sterrenbeelden hebben extra veel geluk in het nieuwe jaar.

Ben je dit jaar een beetje zat en wel toe aan een frisse start? Zin in nieuwe avonturen, misschien in je carrière of op liefdesgebied? Deze sterrenbeelden kunnen een hoop moois verwachten:

Stier (20 april tot en met 20 mei)

Stieren hebben een fijn jaar in het vooruitzicht. Ze staan bekend om hun betrouwbaarheid, doelgerichtheid, extreme toewijding en een sterke wilskracht. Al in het begin van het jaar zullen de zorgen van de Stier verdwijnen en plaatsmaken voor blije dingen. Het wordt een rustig en ontspannen jaar, waarin ook financieel succes wordt behaald. Succes op het werk staat ook nog op het programma. Kom maar op, dus, met 2019.

Schorpioen (23 oktober tot en met 21 november)

Schorpioenen zijn de meest diepzinnige, intense en krachtige persoonlijkheden van de dierenriem. Er komt een droom uit voor de Schorpioen in het nieuwe jaar. Of dat nou op liefdesvlak of op het werk gebeurt, er staat hen iets geweldigs te wachten. Ook op sociaal vlak heeft de Schorpioen niets te klagen: het wordt een gezellig en blij jaar.

Leeuw (23 juli tot en met 22 augustus)

Leeuwen moesten in 2019 veel moeilijke keuzes maken en veel beslissingen nemen. In het nieuwe jaar kan de Leeuw weer echt een Leeuw zijn; lekker spontaan en creatief. Je krijgt veel vertrouwen en je kunt alle veranderingen aan. Met hun ambitieuze en positieve karakter komt het helemaal goed - dus pak die kansen. Ga voor die nieuwe liefde, die nieuwe baan, die nieuwe stap. Nu is de tijd om iets te durven, want de kans is groot dat het je gaat lukken.

Weegschaal ( 23 september tot en met 22 oktober)

Weegschalen krijgen ook een topjaar. Ze voelen zich fit en goed en vooral sterk. Ze durven veel en veel lukt ook. In de liefde gaat het ook geweldig - ook als je al een relatie hebt. Je bent juist gelukkiger en intiemer met je partner dan ooit. Je hoeft niet bang te zijn voor onzekere momenten, want je kunt alles bereiken wat je wilt. Als je er zelf maar in gelooft. Koester je familie en je vrienden en sta vooral stil bij al het geluk wat je al hebt - dan wordt het jaar met de dag mooier.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: APost. Beeld: iStock

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden