Up to do good Beeld Up to do good
Up to do goodBeeld Up to do good

Afghanistan

Met dit mooie initiatief kun je iets goeds doen voor vrouwen in Afghanistan

Nu de Taliban de macht heeft gegrepen in Afghanistan, is de angst onder vrouwen aldaar groot - en terecht. De extremistische groepering staat bekend als erg conservatief: tijdens hun bewind eind jaren negentig mochten meisjes bijvoorbeeld niet naar school en vrouwen niet buitenshuis aan het werk. Dat deze tijden er nu herleven, gaat ons aan het hart. Daarom dit mooie initiatief voor iedereen die graag wat wil betekenen voor de vrouwen in Afghanistan.

RedactieUp to do good

Er zijn natuurlijk verschillende goede doelen waaraan je geld kunt geven om de bevolking in Afghanistan te steunen, maar mocht je nu specifiek de kwetsbare minderheden willen steunen (zoals vrouwen en kinderen) in bijvoorbeeld oorlogsgebieden dan kun je bij uptodogood.nl prachtige tassen kopen die zijn ontworpen door de Nederlandse Carole Baijings. De prijzen hiervan variëren van € 16,95 tot €79,00 en een deel van de opbrengst gaat naar Human Rights Watch. Dit is een onafhankelijke organisatie die misbruik in alle hoeken van de wereld onderzoekt en rapporteert. Door een leuke pouch of totebag te kopen kun je een bijdrage leveren aan de organisatie.

Up to do good Beeld Up to do good
Up to do goodBeeld Up to do good

Bron: Up to do good

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden