null Beeld

Michelle en Maarten uit ‘Boer zoekt Vrouw’ zetten volgende stap in hun relatie

Michelle en Maarten uit Boer zoekt Vrouw zijn nog altijd zielsgelukkig samen. Sterker nog, de twee gaan snel een belangrijke volgende stap in hun relatie zetten. 

Faye Heijnis

"Maarten komt binnenkort richting Boekel", verklapt Michelle in het programma Kraak! van Omroep Brabant. "We gaan samenwonen, over twee weken."

Maarten vs champignons

De champignonkweekster wist eigenlijk al vanaf het moment dat ze zijn brief las dat Maarten haar match zou worden. "Ik had wel het idee: dat wordt 'm toen al. Maar ik moest het eerst zeker weten. Hij moest ook willen." Wel doet ze een opvallende uitspraak als de presentator haar vraagt wat ze belangrijker vindt: Maarten of haar bedrijf. "Maarten is het allerbelangrijkste, maar als er iets in het bedrijf is moet alles wijken."

Roel

Hengstenfokker Steffi vergezelde Michelle in het programma. Ook zij is nog hartstikke gelukkig met Roel. Er werd teruggeblikt op het moment dat ze aan hem vertelde dat ze 'helemaal de kluts kwijt was' en dus volop voor hem ging. "Ik heb gezegd: zorg maar dat je daar met een camera in de buurt bent", vertelt Steffi over het verder niet geënsceneerde moment waarop ze van plan was Roel apart te nemen. Toch doen zij het iets rustiger aan dan Michelle en Maarten. "Ja, de toekomst is in Boekel", vertelt ze. "Op den duur is dat wel de planning."

Kinderen

En of er ook al aan kinderen wordt gedacht? "Die vraag krijg ik de hele tijd, dat weet ik nog niet", zegt Steffi daarop. Michelle had eerder al kenbaar gemaakt dat samenwonen een eerste stap is voor ze aan kinderen beginnen. Alle tijd, toch?

Bron: Omroep Brabant. Beeld: KRO-NCRV/Linelle Deunk

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden