Slachtoffers doen hun verhaal in The voice-uitzending van BOOS. Beeld BOOS
Slachtoffers doen hun verhaal in The voice-uitzending van BOOS.Beeld BOOS

Mooie oproep: zo stuur je de dappere vrouwen uit ‘BOOS’ een kaartje

Om de dappere vrouwen uit de The voice-uitzending van BOOS een hart onder de riem te steken, is er een kaartenactie gestart. Ze moeten weten dat ze er niet alleen voor staan, aldus de initiatiefnemers.

Faye HeijnisBOOS

We vertellen je waar je jouw kaartje precies naartoe kunt sturen.

Negatieve reacties

De actie komt van Alien Mag, een ‘online platform over girlpower en zelfacceptatie’. “Het getuigt van grote moed om je verhaal op camera te delen wanneer je weet dat iedereen straks een mening over je heeft. En zoals we allemaal weten overheersen de negatieve comments de positieve, waardoor je misschien het idee krijgt dat je er alleen voor staat”, staat er in de oproep.

Hart onder de riem

Daarom komt het platform met een mooi idee. “Met toestemming van BOOS zetten we een kaartenactie in gang, om de vrouwen uit [de] The voice-uitzending een hart onder de riem te steken. De redactie zorgt ervoor dat alle kaarten/brieven bij de vrouwen terechtkomen.”

Kaartje of brief naar BOOS sturen

Wil jij ook een kaartje of brief sturen? Dat kan naar het volgende adres:

BNN VARA Boos redactie
Wim T. Schippersplein 3
1217 WD, Hilversum

Wil je je kaartje aan iemand specifiek richten? “Omdat iedereen in de docu anoniem is, is het handig om duidelijk te omschrijven aan wie je kaart gericht is, zodat de redactie je kaartje bij de juiste persoon bezorgt”, tipt het platform.

Honderden kaarten

Linda de Mol schreef dat zij ‘honderden kaarten met de liefste teksten’ ontving en ‘geen vazen meer voor alle bloemen’ heeft. Dan toch zeker ook de vrouwen die zo moedig waren hun verhaal te doen?

Bron: Alien Mag

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden