null Beeld

‘Mr. Frank Visser doet uitspraak’ met pandjesbaas Ed maakt tongen los op Twitter

Bij Mr. Frank Visser doet uitspraak kan het er soms heftig aan toegaan. Ook donderdagavond, tijdens een aflevering waarin Frank Visser Den Haag bezoekt, was dat het geval.

Online redactie Libelle

Pandjesbaas Ed ligt in de aflevering overhoop met zijn buurman, Tom. Ed wil namelijk een horecavergunning op zijn huurpand voor een sishalounge, maar hiervoor is wettelijk een nooduitgang vereist. Enige probleem: die vluchtroute is alleen mogelijk via de achtertuin van de buurman.

#FrankVisser

Tom wil echter geen vreemden op zijn terrein. De nooduitgang en de horecavergunning kunnen op die manier dus níet doorgaan. Dit zorgt voor onenigheid tussen de heren en Tom beweert zelfs door de huurder van Ed te zijn bedreigd. Kortom: een vraag die uitermate geschikt is voor mediator Frank Visser, voor het uit de hand loopt. Zal de nooduitgang voor de sishalounge in buurman Toms tuin er komen? Op Twitter hebben de kijkers er geen vertrouwen in.

Zak met... een bom?

In de rechtszaal komt er plots nog een andere kwestie aan bod: er zou een zak met gereedschap gevonden zijn in Toms tuin. Wanneer Ed hiervan beschuldigd wordt, besluit zijn vrouw nog wat olie op het vuur te gooien: "Ik hang straks wel een zak aan je deur, maar dan met een bom!" Twitteraars weten niet wat ze horen. Zo schrijft iemand: 'Ik geloof dat ze beter geen zaak in verband met laster kunnen starten na deze bedreiging.' Wanneer Frank Visser besluit dat de nooduitgang er níet gaat komen, zijn velen er dan ook niet gerust op dat de definitieve uitspraak ook écht het einde van het burendrama gaat zijn. Wordt vervolgd?

Je kunt de aflevering online terugkijken.

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Twitter. Beeld: Talpa

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden