Mr. Frank Visser krijgt versterking: vanaf donderdag een nieuw gezicht in ‘Mr. Frank Visser doet uitspraak’ Beeld Still SBS
Mr. Frank Visser krijgt versterking: vanaf donderdag een nieuw gezicht in ‘Mr. Frank Visser doet uitspraak’Beeld Still SBS

Rechter(hand)

Mr. Frank Visser krijgt versterking: er komt een nieuw gezicht in ‘Mr. Frank Visser doet uitspraak’

Vanaf donderdagavond is er een nieuw gezicht te zien in het populaire programma Mr. Frank Visser doet uitspraak.

Tara StokdijkStill SBS

Mr. Frank Visser kon wel wat versterking gebruiken en daarom maakt Mr. Bart Beuving nu zijn opwachting.

Mr. Bart Beuving

“Ik ga zo nu en dan de hamer overnemen van Mr. Frank Visser”, laat Mr. Bart Beuving aan Shownieuws weten. En dat vindt hij best een uitdaging: “Het is deels hetzelfde als wat ik in het dagelijks leven doe, maar het is natuurlijk ook heel anders. Tijdens de opnames zitten er allerlei camera's in mijn snufferd, en de emoties lopen hoog op.”

Uit de hand gelopen burenruzie

Donderdagavond om 21:30 uur is de eerste case van Mr. Bart Beuving te zien. Hij reist af naar Hoorn, waar Melissa boos is op haar buren. Zij hebben een groot zwembad neergezet in de binnentuin en dat belemmert haar zicht. De buren zien het probleem niet. De emoties zijn inmiddels zo hoog opgelopen dat er wordt gescholden en er spullen worden vernield, dus tijd voor Mr. Bart Beuving om in te grijpen.

Opnames

Over de opnames vertelt Heuving: “Het was een buitengewoon intensieve dag. Ik heb veel bewondering gekregen voor iedereen die in medialand werkt. Maar vooral is het heel bijzonder om te zien dat je mensen met problemen verder kunt helpen.”

Bekijk hier een preview van de uitzending:

Dít was de ultieme relatietest voor Rolf Sanchez:

Bron: Shownieuws.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden