null Beeld

Nellie had de hoop op een nieuwe liefde opgegeven

Nellie was al 19 jaar alleen en had niet meer op een nieuwe liefde gerekend. Maar toen zag ze het profiel van Jaap... 

Eindelijk verliefd

Na 19 jaar single geweest te zijn had ik de hoop opgegeven om weer een nieuwe partner te ontmoeten. Ik had weleens een korte relatie, maar dat liep altijd weer mis. In een laatste poging klikte ik op een datingsite het profiel aan van Jaap, wat me beviel, en ik stuurde hem een berichtje. We schreven wat mailtjes heen en weer waarna we besloten om af te spreken. Na de eerste ontmoeting vertelde ik aan mijn zussen: “Ik weet het zo net nog niet hoor, hij houdt postduiven, het is een duivenmelker.” Maar al snel waren we verliefd. Ik, na zoveel jaren, en Jaap voor het eerst van zijn leven! Hij was altijd single gebleven, hij heeft voor zijn ouders gezorgd tot ze beiden overleden waren en woonde nog in het huis waar hij als baby al woonde. Na een jaar besloten we dat we samen een nieuwe start wilden maken en dat is gebeurd. We namen de beslissing om op zoek te gaan naar een ander huis en allebei ons eigen huis te verkopen. In de tuin stond al heel snel een nieuw duivenhok, zodat de jonge duiven daarin konden opgroeien. Inmiddels vind ik zelf de duiven ook leuk! We hebben allebei afscheid moeten nemen van heel veel spullen en meubels, maar dat ging allemaal ‘vanzelf’, want we kregen er heel veel voor terug. Nu wonen we sinds een paar maanden in onze gezamenlijke woning en zijn erg gelukkig samen. Mijn dochters, die op zichzelf wonen, zijn voor hem ‘een cadeautje die hij er zomaar bij kreeg.’ Ik ben blij dat ze goed met elkaar overweg kunnen. En ik ben blij met al onze nieuwe en mooie plannen voor ons leven samen.

Nellie van de Parel

In gesprek met Libelle

Elke week de mooiste brieven, verhalen, tweets en posts in Libelle Netwerk. Lees de brief van Nellie, die de hoop had opgegeven ooit nog een nieuwe liefde te vinden. Ook een brief inzenden en kans maken op een vergulde gouden ketting en een hanger? Mail naar netwerk@libelle.nl

Beeld: iStock

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden