null Beeld

Nick, Simon & Kees ontroeren kijkers met interviews in bejaardentehuis

Ook in de nieuwste aflevering van Nick, Simon & Kees: Homeward Bound weten de mannen de kijkers weer te raken. Ze komen in het bejaardentehuis terecht, waar Simon & Garfunkel ooit de basis legde voor een nummer.

Het Volendamse zangduo Nick & Simon maken samen met goede vriend Kees Tol een documentaire over hun idolen Simon & Garfunkel.

Bookends

Op het album Bookends beschrijven Simon & Garfunkel de levensloop van een mens: van geboorte tot overlijden. En een van die nummers gaat over bejaarden. Het duo is daarvoor bij een bejaardentehuis langsgegaan om gesprekken met de bejaarden op te nemen. Daar komt uiteindelijk het nummer Voices of old people uit. Het duo wil het nummer met de huidige bewoners namaken. Ze interviewen de bewoners en daar komen ontroerende gesprekken uit voort.

Bijzondere interviews

Vooral de interviews tussen de mannen en de bejaarden uit het tehuis worden door veel mensen als ontroerend gezien. De verhalen van de bewoners raken de kijkers enorm. Daarnaast mogen Nick, Simon & Kees wederom weer lovende woorden ontvangen. Zo vindt iemand zelfs dat ze een Televizierring horen te krijgen voor dit programma.

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland!

Bron: Nick, Simon & Kees: Homeward Bound Beeld: Avrotros

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden