null Beeld

Nieuwe stap in relatie Herman en Fleur

Boer Herman en Fleur zijn zó gek op elkaar, dat de twee het al hebben over samenwonen. Dat verklapt Herman op de website van 'Boer Zoekt Vrouw'.

Erandi Godinez

De boer runt op dit moment samen met zijn ouders een melkveebedrijf in Frankrijk, maar met zijn allen onder één dak wonen ziet hij niet zitten. Het samenwonen ziet hij dan ook niet op korte termijn gebeuren. ''We willen graag samenwonen in een ander huis. Het lijkt ons namelijk niets om met zijn tweeën bij mijn ouders te wonen. Dat moet gewoon niet. We kijken daarom naar de mogelijkheden voor de toekomst,'' aldus Herman.

Lat-relatie

De twee hebben op dit moment een lat-relatie, wat betekent dat ze elkaar het grootste deel van de tijd moeten missen. Herman: ''We proberen maandelijks bij elkaar te komen en eigenlijk valt er altijd wel wat te regelen zodat we even weg kunnen. Fleur kan haar bezoek hierheen goed plannen, voor mij is het makkelijker om te gaan wanneer ik kan. Tot nu toe ga ik vaker naar Nederland, maar dat komt ook door de bezoekjes voor Boer zoekt Vrouw. In de toekomst… dan ga ik weer eens naar Nederland en dan komt zij eens hierheen. Moet lukken.''

Anne

Herman verklapt ook nog dat hij Anne, een van de andere meiden die bij hem op de boerderij kwam logeren, nog regelmatig spreekt. "Ik heb nog regelmatig contact met Anne. Fleur ook, via WhatsApp en dergelijke. We zijn zeker als vrienden uit elkaar gegaan!''

Wil je niets meer missen van Libelle? Neem een abonnement op het blad. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 8 nummers voor slechts € 19,95.

LEES OOK:

Bron en beeld: Show.nl/KRO-NRCV

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden