AMSTERDAM, 02-09-2021, Patricia Paay

Fotograaf: Patrick van Emst Beeld Brunopress
AMSTERDAM, 02-09-2021, Patricia PaayFotograaf: Patrick van EmstBeeld Brunopress

Gezondheidsupdate

Nieuwe tegenslag voor Patricia Paay: “Lig weer aan het infuus”

Vorige week kwam Patricia Paay nog met goed nieuws: na enige weken in het ziekenhuis te hebben gelegen met complicaties aan haar heup, ging het een stuk beter met haar. Helaas heeft de presentatrice weer een tegenslag te verduren gekregen.

Eva BredaBrunopress

Op Instagram deelt ze een update.

Minder goed nieuws

“Even een update vanuit het ziekenhuis”, plaatst ze bij een vrolijke foto van haar en haar man Robbert. Patricia Paay laat weten ‘helaas minder goed nieuws’ te hebben. “Ik moet wederom deze week geopereerd worden omdat er complicaties zijn die niet verholpen kunnen worden. Inmiddels ook weer aan het infuus.”

Complicaties aan de heup

Zo’n twee weken belandde Patricia in het ziekenhuis met complicaties aan haar heup. Al een aantal keer werd ze hieraan geopereerd. “Ik moet nog even revalideren, maar ik word goed verzorgd en hoop dat ik snel naar huis mag”, schreef ze twee weken geleden.

Vorige week liet ze weten nog wel in het ziekenhuis te zijn, maar wel ‘stappen naar herstel’ gemaakt te hebben. “Hopelijk mag ook het infuus er vandaag af, ben blij met wat meer bewegingsvrijheid de komende tijd”, schreef ze toen nog.

Van voor af aan

In haar laatste update blijkt dat de televisiediva toch een gezondheidstegenslag heeft gehad. “Geen leuk nieuws, want dat betekent dat we weer van voor af beginnen en ik opnieuw een traject in moet”, laat ze weten.

Een bikkel en een doorzetter

Ondanks alle tegenslagen, blijft Patricia positief. “Ik hoop met deze laatste operatie weer volledig te kunnen herstellen. Ik ben blij met het dagelijks bezoek van Robbert, want met opnieuw zoveel coronabesmettingen is in het ziekenhuis ook weer alles aan banden gelegd. Ik ben een bikkel en een doorzetter en hier ga ik ook weer overheen komen.”

Vorig jaar liep Patricia er heel anders bij. Toen volgden we haar in haar kerstvoorbereidingen. Wil je alvast in de kerstsferen komen? Bekijk de video hier.

Bron: Instagram.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden