The voice of Holland Beeld Brunopress
The voice of HollandBeeld Brunopress

zes aangiften

Nog een oud-kandidaat van The Voice of Holland doet aangifte

Er wordt nog een aangifte gedaan in de zaak rondom The Voice. Sébas Diekstra, de advocaat die de slachtoffers bijstaat, bevestigt dat op Twitter. Daarmee staat de teller op zes aangiften.

Renée MulckhuijseBrunopress

De oud-kandidate in kwestie doet aangifte tegen een man die werkzaam was binnen de productie van The Voice of Holland.

Zesde aangifte The Voice

“Het OM meldde onlangs dat er al vijf aangiften waren gedaan tegen personen binnen TVOH”, aldus de advocaat. Daarmee doelt hij op het nieuws van het Openbaar Ministerie eind april. Toen kondigden zij een strafrechtelijk onderzoek aan naar aanleiding van de aangiften rondom The Voice.

“Daar komt binnenkort nog een aangifte bij van een oud-kandidate tegen een man die werkzaam was binnen de productie. Er was eerder alleen melding gedaan van het betreffende zedenmisdrijf.”

Eerder werd er al aangifte gedaan tegen twee oud-coaches, Ali B en Marco Borsato, een regisseur en voormalig bandleider Jeroen Rietbergen.

Terugkeer

Hoewel het nog steeds niet duidelijk of The Voice of Holland ooit zal terugkeren, hoopt Waylon in ieder geval wel op een terugkeer van het programma. In een interview met Weekend vertelt hij dat hij baalt dat de talentenjacht zo abrupt tot einde is gekomen.

Chantal Janzen, de presentatrice van het programma, liet eerder al weten dat ze hoopte op een terugkeer van The Voice. Waylon blijkt er precies hetzelfde over te denken. “Ik ben niet zelf weggegaan bij The Voice. Ik zou het geweldig vinden om terug te komen, niet alleen voor een nieuw seizoen, maar ook om de tijd af te maken die we eigenlijk nog hadden. Het is nu zo lelijk en abrupt ten einde gekomen.”

Bron: ANP

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden