Heel Holland bakt Beeld Omroep MAX | Roland J Reinders
Heel Holland baktBeeld Omroep MAX | Roland J Reinders

Nog even geduld: ‘Heel Holland bakt’ begint pas in het voorjaar

Bakkers klaar? Nog even wachten maar... Normaal gesproken begint Heel Holland bakt al in december, maar dit keer moeten alle fans wat extra geduld hebben.

Demi SchoenmakersOmroep MAX | Roland J Reinders

Na de finale van de reguliere editie in februari, de speciale editie Heel Holland bakt nog een keer en het tweede seizoen van Heel Holland bakt kids, start het nieuwe seizoen van het populaire bakprogramma iets later dan gepland.

Van bloemig-lentespektakel tot paasbrood

Omroep MAX maakt bekend dat het nieuwe seizoen pas in het voorjaar van 2022 te zien zal zijn. Meestal zitten de eerste afleveringen vol lekkernijen die met Kerstmis en Oud & Nieuw te maken hebben, maar dat zit er dit jaar niet in. “In alweer het negende seizoen worden deze keer dan ook geen kersttaarten gemaakt, maar des te meer voorjaarsbaksels; van bloemig-lentespektakel tot paasbrood”, klinkt het op de website van de omroep.

Kritische jury

Uiteraard keren André van Duin, Janny van der Heijden én Robèrt van Beckhoven terug in het nieuwe seizoen. Zij zullen de tien nieuwe bakkers aanmoedigen en hun creaties kritisch beoordelen. Ook is het programma Doorbakken vanaf het voorjaar weer te zien. Daarin bespreekt André iedere week de gebeurtenissen in de tent met thuisbakkers uit het hele land én de bakker die de tent moest verlaten.

Wanneer het negende seizoen precies van start gaat en wie er volgend jaar strijden om de titel Beste thuisbakker 2022 maakt de omroep binnenkort bekend.

Libelle’s Coks bakte een finaletaart van ‘Heel Holland bakt’ en dit is het resultaat:

Bron: Omroep MAX.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden