Roman in GTST Beeld Feriet Tunc
Roman in GTSTBeeld Feriet Tunc

Nu al geschokte reacties op ‘GTST’-aflevering van volgende week en dít is waarom

Fervente Goede tijden, slechte tijden-fans kunnen al een week eerder dan dat de afleveringen op televisie komen, zien hoe de serie verder gaat. Normaal juist leuk, maar de kijkers die dat maandagochtend deden zijn geschokt vanwege een heftige scène die in de aflevering van maandag 31 januari zit.

Amanda WinkelmanFeriet Tunc

Let op: in dit artikel kunnen spoilers staan over het verloop van de serie.

Zeker in het licht van de BOOS-aflevering over seksueel overschrijdend gedrag bij The voice of Holland komt de scène rauw op het dak vallen.

Stalker

In de GTST-aflevering is namelijk te zien hoe dokter Roman (gespeeld door Kiefer Zwart) zich vergrijpt aan zijn ex-assistent Saskia (gespeeld door Tamara Brinkman) nadat zij duidelijk maakte dat ze definitief niets meer van hem wil.

Verkrachting

Roman blijkt niet alleen een charmante arts te zijn: hij stalkt Saskia al even. Zij had al eerder gehoord dat hij ook gewelddadig kon zijn, maar ze had niet verwacht dat hij dat ook tegenover haar zou zijn. Helaas bleek dat wel het geval: Roman verkracht haar.

Kijkers in shock

De scène komt hard binnen bij de fans. Ze hebben het erover op Twitter en zijn van mening dat, zeker met al het nieuws van afgelopen week in het achterhoofd, een waarschuwing voor de heftige scène op zijn plek zou zijn geweest.

Bron: Goede tijden, slechte tijden.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden