B&B vol liefde Vincent en Monique Beeld RTL/B&B Vol Liefde
B&B vol liefde Vincent en MoniqueBeeld RTL/B&B Vol Liefde

O nee: geen enkele ‘B&B Vol liefde’-eigenaar vond een match, ook Vincent en Monique zijn uit elkaar

Het zit erop! Gisteravond was de laatste aflevering van B&B Vol liefde. Maar het programma had net zo goed B&B Zonder liefde kunnen heten, want helaas vond geen enkele eigenaar een match made in heaven. Van veel stellen wisten we dat al, maar vandaag werd bekend dat ook Vincent en Monique uit elkaar zijn. Wat is er gebeurd?

Helaas

Mirna WiggersRTL/B&B Vol Liefde

In B&B Vol Liefde gingen zes Nederlandse ondernemers, die verspreid over Europa wonen, op zoek naar hun grote liefde. Gemiddeld zaten per dag 800.000 kijkers aan de buis gekluisterd, in afwachting van de liefde die wel of niet zou opbloeien tussen de B&B-eigenaren en de uitgenodigde gasten.

Klusjesman

Misschien wel de meest spraakmakende vrouwelijke eigenaar was Debbie in Italië. Al vanaf het begin wisten de kijkers het zeker: zij is niet op zoek naar liefde, maar naar een klusjesman. Pittige kritiek, maar het leek wel een beetje waar te zijn. Debbie vond de liefde niet, maar blijft wel nog altijd in de magie van liefde geloven, brengt RTL vandaag naar buiten.

Vrienden

Roxanne had vanaf het begin een klik met haar gast Mitch, maar tijdens een date bloeide de liefde niet op. Wel bleven Roxanne, Mitch en haar andere gast Theun bevriend. Ook Bert vond de liefde niet in Zuid-Frankrijk. “Hij is nog steeds druk bezig in de B&B samen met zijn trouwe viervoeter Nzury”, aldus RTL. In de Algarve ontmoette Jacob ook niet de ware. Hij voelt de liefde wel voor zijn met palmbomen bezaaide stukje grond en dat maakt hem gelukkig, zegt het AD.

Hoop

Het werd al iets hoopvoller als we doorschuiven naar Oostenrijk, waar B&B-eigenaar Caroline koos voor voetbalcoach Eric. Hij reisde later nog eens die kant op voor een date, maar de vonk sloeg toch niet definitief over. Caroline blijft geloven in ware liefde en staat daar nog altijd voor open.

Vincent & Monique

Dan het koppel waar iedereen het meest in geloofde: Vincent en Monique. Ze vielen als een blok voor elkaar in het Noord-Italiaanse Valduggia. Ook presentator Art had goede hoop, maar het mocht niet baten. Na de opnames is Monique nog een paar dagen terug geweest naar de B&B, maar daar kwamen zij en Vincent erachter dat de liefde geen stand hield.

Het enige positieve voor Vincent is wel dat zijn B&B loopt als een trein: sinds zijn deelname aan het programma weten veel mensen zijn paradijsje in Italië te vinden. Volgens het AD stromen de boekingen binnen. Wij kunnen niet wachten tot het volgende seizoen begint!

Op welke B&B vol liefde-kandidaat lijk jij het meest? Doe de quiz:

Bron: AD, RTL.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden