null Beeld

Olcay Gulsen verrast ouderen uit ‘Kleuters tegen kwalen’ tijdens Pasen

Met Pasen is het in veel families traditie om uitgebreid een paasbrunch te houden. De ouderen uit het Omroep MAX-programma Kleuters tegen kwalen hadden echter geen gezelschap. Maar daar bracht Olcay Gulsen verandering in.

Anne-Flore Muller

In de Omroep Max-serie Kleuters tegen kwalen worden kleine kinderen en ouderen samengebracht. Het doel is om te kijken wat de ontwapenende onbezorgdheid van kleuters voor bejaarden kan doen.

Kleuters tegen kwalen

Samen met Barrie Stevens reisde presentatrice Olcay Gulsen op Eerste Paasdag af naar de Achterhoek, om de 9 ouderen in het inmiddels welbekende zorghotel de Achterhoek in het zonnetje te zetten. Want ook zij verdienden een gezellige paasbrunch, vonden de RTL-presentatoren.

Paasbrunch

"Ik vier Pasen zelf eigenlijk nooit", vertelt Olcay Gulsen. "Maar ik denk dat de ouderen het wel altijd gevierd hebben." Met een bos bloemen onder de arm en een mand vol lekker eten stappen de twee het zorghotel binnen. En dat zorgt voor heel veel blije en verraste gezichten van de ouderen.

Opnames

De inmiddels beroemde senioren kijken met veel plezier terug op de opnames van Kleuters tegen kwalen. En dus blikt Barry met een aantal senioren terug. Mevrouw Berendsen vertelt dat de middag met de kleuter Kasper alleen het meeste indruk op haar heeft gemaakt. En mevrouw van Balveren vertelt: "Oh die kleuters zijn zo spontaan, hè!"

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard. Beeld: ANP Foto

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden