null Beeld

Om het af te leren: nog één keer genieten van ‘Boer zoekt Vrouw’

Helaas, het zit er weer op. De laatste aflevering van weer een mooi seizoen Boer zoekt Vrouw. Om de ergste ontwenningsverschijnselen te lijf te gaan, hebben we de leukste Boer zoekt Vrouw-filmpjes op een rij gezet. Van LuckyTV tot de TV Kantine, oude en nieuwe. 

Welke boeren deden er ook alweer mee dit jaar? LuckyTV zette ze op een rijtje.

Ah ja, boer Richard. Hij deed 4 seizoenen geleden mee en werd stapelverliefd op Annemiek. Tot zijn grote spijt liep het na een jaar op de klippen. Bij de TV Kantine waren ze ook dol op hem.

Tijdens het internationale seizoen van Boer zoekt Vrouw bezocht Yvon boer Wim in het Afrikaanse Tanzania. Genoeg aanleiding voor LuckyTV om met die beelden aan de haal te gaan.

Bij boerin Annemarie, die in 2010 meedeed, was het al vrij snel duidelijk wat voor haar erg belangrijk is: gezelligheid.

Ken je boerin Henrike nog? LuckyTV maakte een grappig filmpje over de kat van de boerin die in 2012 meedeed. Het beest moet het flink ontgelden.

Jos en Dycke vonden elkaar in 2009 en zijn nog altijd samen. Af en toe duiken ze op bij een televisieprogramma, zoals hier bij Koffietijd. We spraken vorige maand nog met boer Jos over zijn autobiografie die hij schreef. Lees het interview hier.

Yvon blijkt in dit filmpje van LuckyTV nogal fan te zijn van de handdoeken van boer Jan uit Canada. Tot zijn grote ergernis.

Carlo en Irene blijken ook fan van de stiltes die regelmatig bij Bertie in huis vielen. Ze maakten dit filmpje samen met Geert.

De voorstelrondjes van LuckyTV vervelen nooit. Vooruit, nog eentje dan!

Vanavond zitten alle boeren bij Matthijs aan tafel in De wereld draait door om het afgelopen seizoen te evalueren, op NPO1 om 19:00 uur.

Kandidates Joke en Wies schreven trouwens allebei naar boerin Bertie maar vonden elkaar. Bekijk het interview hier.

Bronnen: YouTube, RTL, LuckyTV

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden