null Beeld

Om te smelten: zó vierden de BN’ers dit jaar Vaderdag

Vaderdag is een mooi moment om je vader extra in het zonnetje te zetten of stil te staan bij de vaders die er niet meer zijn. Ook bekend Nederland staat vandaag stil bij hun vaders.

Eva Breda

Op Instagram komen al een hoop gezellige kiekjes voorbij.

Nick Schilder

Bij de familie Schilder werd er uitgebreid ontbeten. Daarbij kreeg Nick een taart en een boel mooie knutselwerkjes van zijn kinderen die hij in zijn instagramstories uitgebreid laat zien.

André Hazes

Ter ere van Vaderdag plaatste de zanger een bijzondere video waarin zijn 'kleine jongen' tijdens 1 van zijn optredens het podium betrad. Een bijzonder moment tussen vader en zoon dat ongetwijfeld doet denken aan Andrés eigen vader.

Jan Versteegh

Jan Versteegh heeft geen cadeautjes nodig, een lieve kus zegt meer dan genoeg!

Roxeanne Hazes

In deze mierzoette video laat Roxeanne zien hoe haar Erik vandaag werd verwend op Vaderdag. Wat een lief gezin!

Sandra Schuurhof

Vandaag plaatste Sandra een wel heel bijzondere post waarin ze praat over haar bonusvader én haar biologische vader die ze sinds een aantal jaren echt kent. Wat een rijkdom!

Frans Bauer

Ook Frans Bauer werd flink verwend door zijn kinderen. Niks gekochte Happy socks, zijn kroost maakte ze gewoon zelf! En - hoe kan het ook anders voor een oud-Bananasplit-presentator - zij maakten deze kleurrijke bananensokken voor hem.

Daarbij bracht de zanger zelf een ode aan zijn eigen vader die niet meer leeft. Hij staat even stil bij het gemis: "Pa, ik zal je nooit vergeten."

Jan Smit

Ook deze zanger werd verwend met een boel zelfgemaakte cadeaus. De chocoladereep haalde het niet verder dan het ontbijt: dat moet kunnen op zo'n feestdag!

Dave Roelvink

Dries Roelvink werd even in het zonnetje gezet door zijn zoon Dave. Hij plaatste zondagmorgen een grappige foto uit de oude doos van hemzelf en zijn vader. "A father and a friend", staat er onder de foto.

Zion Geeratz

De stiefzoon van Chantal Janzen liet vandaag in een lief bericht op Instagram weten hoe blij hij met zijn vader is. "Rally rijden, voetballen en knuffelen. Zo fijn dat ik het allemaal van jou kan leren", plaatste hij bij een zonovergoten foto met zijn vader en een heel kleine Bobby.

Lieke van Lexmond

Lieke van Lexmond plaatste niet alleen voor haar eigen vader iets, maar voor alle liefhebbende vaders. Om ze te bedanken en te benadrukken dat het goed is als vaders zich kwetsbaar opstellen.

Heb jij al vaderdagplannen? Ga anders lekker barbecueën! Met déze tip ontdooi je in no-time vlees voor een last minute barbecue.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram. Beeld: iStock.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden