null Beeld

Oom Kate Middleton haalt uit naar Meghan: “Ik geloof geen woord dat uit haar mond komt”

De oom van Kate Middleton, Gary Goldsmith, heeft flink uitgehaald naar Meghan Markle. Hij is het namelijk totaal niet eens met uitspraken die Meghan heeft gedaan tijdens het interview met Oprah Winfrey.

Tara Stokdijk

In The Mail on Sunday vertelt hij dat hij zeer teleurgesteld is en doet hij felle uitspraken.

Oom van Kate haalt uit

Hij is met name boos om de beweringen die Meghan heeft gedaan over haar bruiloft. De Britse tabloids schreven destijds dat Meghan en Kate flinke ruzie zouden hebben gehad op de bruiloft van Harry en Meghan.

Deze ruzie zou zijn gegaan over het jurkje dat Kate's dochter Charlotte als bloemenmeisje zou dragen. Volgens de Britse media zou Meghan Kate tijdens deze ruzie aan het huilen hebben gemaakt.

Bruiloft

In het interview met Oprah liet Meghan hierover weten dat het juist Kate was die haar aan het huilen maakte. Gary Goldsmith gelooft hier geen woord van en laat weten: "Ik geloof nooit dat Kate Meghan heeft doen huilen. Ik ken Kate al sinds ze werd geboren, en ze heeft geen gemeen bot in haar lichaam. Dat ligt simpelweg niet in haar natuur. Ze is nog mooier aan de binnenkant dan aan de buitenkant. Als iemand een woedeuitbarsting had, ben ik er zeker van dat het Meghan was. Kate zal geprobeerd hebben om de lieve vrede te bewaren."

Ongeloof

Hij vervolgt: "In alle jaren dat Kate in de publieke belangstelling heeft gestaan, heeft ze geen voet verkeerd gezet. Ze is geboren voor die rol. Ze is boven haar critici uitgestegen een ging gewoon verder met haar werk. In tegenstelling tot sommigen..."

Kate's oom gelooft dus niks van de beweringen van Meghan, en dat is niet het enige wat hij niet gelooft.

Manipuleren

Meghan verklaart dat ze nooit heeft gewild dat het incident naar buiten kwam, maar dat vindt Gary ook moeilijk te geloven. "Ik geef Meghan niet de schuld. Ze is een sterretje uit Hollywood. Je kan een tijger niet veroordelen omdat hij de kop van een schaap bijt. Maar ik geloof geen woord dat uit haar mond komt. Ze is een actrice en weet perfect hoe ze een publiek kan manipuleren."

Dit is de opvallende overeenkomst tussen Máxima, Kate én Meghan

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Nieuws. Beeld: ANP

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden