Ophef in de Efteling: Holle Bolle Gijs zegt ineens ‘seks’ Beeld Beeldbank Efteling
Ophef in de Efteling: Holle Bolle Gijs zegt ineens ‘seks’Beeld Beeldbank Efteling

Ophef in de Efteling: Holle Bolle Gijs zegt ineens ‘sex’

Holle Bolle Gijs maakte het vandaag wel heel bont in de Efteling. Hij zei namelijk om de haverklap ‘sex’.

Iedereen heeft zo z’n behoeftes, dat begrijpen we best. Maar om je nou zo te laten gaan in een kinderpark...

Holle Bolle Gijs zorgt voor verwarring

De vrolijke prullenbak houdt het normaal gesproken bij teksten als ‘papier hier’. Hij weet precies wat hij wil, die Gijs, maar dit keer waren zijn behoeftes van heel andere aard. Een bezoeker filmde zijn opvallende teksten, en jawel, Holle Bolle Gijs zegt daadwerkelijk ‘sex’. Hoor maar:

Reactie van de Efteling

Of toch niet? Efteling-woordvoerder Steven van Gils ontkent dat Holle Bolle Gijs een opgewonden standje is: “Hij zegt daadwerkelijk iets anders. Wat hij zegt is thanks.

Hij zegt dit al jaren

Gijs kampt dus niet met rode oortjes, maar met een slechte Engelse uitspraak! Sterker nog: hij blijkt dit al jaren te zeggen. “Bij ons was er daarom wel wat verwarring toen een bezoeker hiermee kwam”, aldus van Gils.

Gijs op taalcursus

“We zijn er gisteren op gewezen. Het klinkt ook wel apart, hoewel je volgens mij ook wel hoort wat je wil horen.” De woordvoerder laat weten dat er aan een passende oplossing wordt gewerkt: “We gaan met hem in gesprek over een taalcursus.”

De week van Irma Knol | Met het gezin naar de Efteling

Bron: Hart van Nederland.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden