null Beeld

Oplettende kijkers ‘WIDM’ spotten opvallend detail in de trui van Renée

Het seizoen van WIDM is precies doormidden. Ook deze zaterdagavond was het weer bloedstollend spannend en ook deze aflevering zat weer vol met geniepige acties. Maar waar de aandacht van de kijkers vooral naar uitging, was de trui die Renée tijdens de executie aanhad.

Kim van Weering

Want daar leek iets wel heel opvallends op te staan.

In de tweede opdracht van de aflevering neemt Rik de kandidaten allemaal één voor één apart. Alle zes krijgen ze hetzelfde aanbod: ze kunnen met geld uit de pot bieden op voorkennis voor de volgende opdracht. Voor henzelf én twee andere kandidaten naar keuze. En die voorkennis kan behoorlijk goed van pas komen. De drie winnaars van die opdracht verdienen namelijk een vrijstelling voor de executie aan het eind van de aflevering. De hoogste bieder is de gelukkige en krijgt meer informatie over het verloop van de opdracht.

Driemaal is scheepsrecht

Dan gebeurt er iets opvallends: Rocky, Charlotte én Marije bieden alledrie - zonder dat ze dat van elkaar weten - € 5.000. Rik roept de drie dames even later weer binnen om het heuglijke nieuws te delen: zij zullen een team vormen in de treinopdracht, mét voorkennis.

Dat betekent natuurlijk wel dat er € 5.000 euro uit de pot gaat. Iets wat de andere drie kandidaten op dat moment nog niet weten. Bij de executie horen Renée, Joshua en Splinter pas dat de pot bijna gehalveerd is. Daar schrikken ze - uiteraard - behoorlijk van.

Maar lijkt het zo, of wist Renée dat al? Op haar rode trui lijkt namelijk '5K' te staan, spotten oplettende kijkers. Opvallend is het op z'n minst. Maar niets is natuurlijk wat het lijkt in WIDM.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Twitter. Beeld: Avrotros

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden